Hamile olabilir miyim? Lütfen yardım edin..

Lunatix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
247
139
Herkese merhaba.. Çok stresliyim ve bu stresimi bir nebze azaltabilmek için artık sonunda buraya yazma ihtiyacı hissediyorum. 13 gün önce yüzeysel sürtünme yoluyla bir yakınlaşma yaşadım. Birkaç saniye sürdü ve o anki pişmanlıkla kendimi geri çektim. Yarın tam 2 hafta olacak. Boşalma veya birleşme olmadı. Ama zevk suyu temas etmiş olabileceği ben tedirgin etti. İlk kez böyle birşey yaşadım. Şu an bile pişmanım. Son adeti 5 eylülde gördüm ancak ağustos ayındaki adetime göre erken oldum 5 gün kadar. (Ağustosun 15'inde adet olmuştum) Yani orda bir erken adet oldum eylül ayında. Büyük bir stres yaşadım o dönemlerde. Bugünlerde de Kendimce adet belirtisi olması gereken ama birkaç gündür buradaki konulardan okuduğum kadarıyla hamilelikle de eşdeğer şikayetler yaşadım. Bu şikayetlerin bazıları psikolojik mi anlayamıyorum artık.. (Göğüs hassasiyeti dolgunluk hissi, bağırsak hareketleri fazlalığı, beyaz sümüksü akıntı, geğirme hissi, karında inanılmaz bir şişkinlik hissi) Bu günlerde adet olmam gerekirken olmadım panikledim ve aradan 12 gün geçmişken dün Beta Hcg testi yaptırdım. Sonuç 0,1 çıktı. Bu sonuç bu kadar kısa süre (12 gün) içinde olsa dahi kesin sonuçtur değil mi? Doktor ultrasonla da birşey göremedi, 3-4 gün içinde adet olursun dedi. Beyaz renkli sümüksü akıntım var biraz fazla. Bir ıslaklık hissediyorum bir bakıyorum bu akıntı geliyor. Hayal kırıklığına uğruyorum. Adet belirtilerinin bazılarını yaşıyorum ama hala olamayacağım gibi tedirginim çok stresliyim. Bugün dayanamadım artık gittim idrar testi de aldım sabah yapmak için. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç iştahım bile yok, kafam o kadar takık ki günlerdir. Görüşleriniz benim için çok değerli olacak belki de biraz daha rahatlayıp adet görebileceğim.. Lütfen deneyimi en azından bilgisi olan arkadaşlar yorumsuz bırakmasınlar çünkü gerçekten birkaç gündür büyük stres altındayım.. Biliyorum çocuk yapmak kolay değil, allah isteyen herkese nasip etsin ama korku insanı bırakmıyor..

Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra sarı kahverengi bir akıntı geldi. Bu başka birşeyle ilgili bir kanama falan olamaz değil mi?

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

X