Söylenenlere göre idrarın içine şeker attığınızda çözünüyorsa hamile değil sonucu veriyormuş. Dayanağı nedir bilmiyorum. Sadece kendimi rahatlatmak için yapıyorumSeker ile hamilelik nasil oluyor o?
Şu an test almaya gidecek imkanım yok. Reglimi bekliyorum hala. 2-3 gün sonra test yaptıracağım1 yıldır evli olup şeker ile hamilelik testi yapmak
Gebelik testi alabilirsiniz eczaneden. Daha güvenilir olurSöylenenlere göre idrarın içine şeker attığınızda çözünüyorsa hamile değil sonucu veriyormuş. Dayanağı nedir bilmiyorum. Sadece kendimi rahatlatmak için yapıyorum
Yanı böyle ilkel şeylerle hamilelik belli olmuyor malesef. Gebelik olduğunu düşünmüyorum cnku bu kadar kolay hamile kalinmiyor. Stres kaynaklıdırEşimle 1 senedir evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz. Reglimin 12.gününde yani doğurgan zamanımda korunmasız ilişki yaşadık. Ama eşim birleşmeden 10-15 dk sonra anal seksle dışarı boşaldı. Tekrar birleşme olmadı. Reglim 2 gün gecikti. Karnımda regl benzeri bi sancı var. Şeker ile hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Eşim stresten gecikebildiğini söylüyor
Biliyorum ama dediğim gibi bekliyorum. Sadece bu durumda hamile kalma olasılığını sormak istedimGebelik testi alabilirsiniz eczaneden. Daha güvenilir olur
Haklısınız şeker testi bana da çok hürafe işi geldi ama çaresizlikten denemek istedim. Umarım dediğiniz gibidir. Şu an çocuk sahibi olmak en son isteyeceğimiz şeyYanı böyle ilkel şeylerle hamilelik belli olmuyor malesef. Gebelik olduğunu düşünmüyorum cnku bu kadar kolay hamile kalinmiyor. Stres kaynaklıdır
İstemediğiniz için stres olmussunuz. Gecikme bu yüzdendirHaklısınız şeker testi bana da çok hürafe işi geldi ama çaresizlikten denemek istedim. Umarım dediğiniz gibidir. Şu an çocuk sahibi olmak en son isteyeceğimiz şey
Fazla takıntı yaptım. İçime biraz su serptiniz teşekkür ederim.İstemediğiniz için stres olmussunuz. Gecikme bu yüzdendi
İçinize boşalmadıysa gebe kalma olasılığınız çok düşük. Yani çok çok nadir de olsa gebe de olabilirsiniz ama dediğim gibi düşük bir ihtimalBiliyorum ama dediğim gibi bekliyorum. Sadece bu durumda hamile kalma olasılığını sormak istedim
Hamileliklerin %35'i geriye çekilme yöntemiyle yaşanıyor. Hamile olmayacağım düşüncesindeydim zaten. Sadece reglim gecikince ve vücudumda regl benzeri sancılar gözlemleyince korku düştü içimeZaten icine bosalmamiski nasi kalcaksin
Evet bliyorum bende oyle hamile kaldim cnku suan 9haftalikHamileliklerin %35'i geriye çekilme yöntemiyle yaşanıyor. Hamile olmayacağım düşüncesindeydim zaten. Sadece reglim gecikince ve vücudumda regl benzeri sancılar gözlemleyince korku düştü içime
Allah analı babalı büyütsün tebrikler. Çok korkmuş durumdayım şu anEvet bliyorum bende oyle hamile kaldim cnku suan 9haftalik
Test yaparsaniz direk cikar beklemeyin daha fazlaAllah analı babalı büyütsün tebrikler. Çok korkmuş durumdayım şu anneredeyse 3.gün bitti. Zevk suyundan hamile kalındığını duydum ama biz boşalmadan çok çok önce birleşmeyi bırakıyoruz. Zaten eşim geç boşalma sorunu yaşıyor. Yine de hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?