Hamile olabilir miyim lütfen yardım edin

estergoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
10
0
29
Eşimle 1 senedir evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz. Reglimin 12.gününde yani doğurgan zamanımda korunmasız ilişki yaşadık. Ama eşim birleşmeden 10-15 dk sonra anal seksle dışarı boşaldı. Tekrar birleşme olmadı. Reglim 2 gün gecikti. Karnımda regl benzeri bi sancı var. Şeker ile hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Eşim stresten gecikebildiğini söylüyor

Eşimle 1 senedir evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz. Reglimin 12.gününde yani doğurgan zamanımda korunmasız ilişki yaşadık. Ama eşim birleşmeden 10-15 dk sonra anal seksle dışarı boşaldı. Tekrar birleşme olmadı. Reglim 2 gün gecikti. Karnımda regl benzeri bi sancı var. Şeker ile hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Eşim stresten gecikebildiğini söylüyor
Yanı böyle ilkel şeylerle hamilelik belli olmuyor malesef. Gebelik olduğunu düşünmüyorum cnku bu kadar kolay hamile kalinmiyor. Stres kaynaklıdır

Yanı böyle ilkel şeylerle hamilelik belli olmuyor malesef. Gebelik olduğunu düşünmüyorum cnku bu kadar kolay hamile kalinmiyor. Stres kaynaklıdır
Haklısınız şeker testi bana da çok hürafe işi geldi ama çaresizlikten denemek istedim. Umarım dediğiniz gibidir. Şu an çocuk sahibi olmak en son isteyeceğimiz şey :KK43:

Biz de öyle düşünmüştük. Fakat reglim 4-5 aydır çok düzenli seyrediyorken anormal durum ortaya çıkınca korktum. Göğüslerimde de hassaslık başladı. Umarım regl döneminin belirtisidir

Hamileliklerin %35'i geriye çekilme yöntemiyle yaşanıyor. Hamile olmayacağım düşüncesindeydim zaten. Sadece reglim gecikince ve vücudumda regl benzeri sancılar gözlemleyince korku düştü içime
Evet bliyorum bende oyle hamile kaldim cnku suan 9haftalik

Evet bliyorum bende oyle hamile kaldim cnku suan 9haftalik
Allah analı babalı büyütsün tebrikler. Çok korkmuş durumdayım şu an :KK43: neredeyse 3.gün bitti. Zevk suyundan hamile kalındığını duydum ama biz boşalmadan çok çok önce birleşmeyi bırakıyoruz. Zaten eşim geç boşalma sorunu yaşıyor. Yine de hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum.

Allah analı babalı büyütsün tebrikler. Çok korkmuş durumdayım şu an :KK43: neredeyse 3.gün bitti. Zevk suyundan hamile kalındığını duydum ama biz boşalmadan çok çok önce birleşmeyi bırakıyoruz. Zaten eşim geç boşalma sorunu yaşıyor. Yine de hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum.
Test yaparsaniz direk cikar beklemeyin daha fazla

Bende varmi acaba

Eklentiler

• 20210503_103623.jpg
    20210503_103623.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 40
X