• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim lütfen bi bakın

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
63
Bugün adet günüm ve henuz olmadim elimde de test yok yarın da alamam. Belirtilerim şöyle gunde 3 4 kez bas dönmem var. Akıntım var. Nefes alamiyo gibiyim sanki arada zorlaniyorum. Böbrek agrim vardi o sebeple de idrar yolu enfeksiyonu gelisti antibiyotik kullandim 6 tablet falan. Simdi de belim ikiye ayrilacak gibi agriyo ama Böbrek ağrısı degil. Istahim cok acildi ayrica. Pko tanısı kondu prowomen kullaniyorum. Ovulasyon donemi degerlendiremedik ama sonra yogun calisma oldu makum pko duzensiz yumurtladigi için umutlandim. Dun birliktelik sonrası ilk kez rahatsiz hissettim midem agridi, nefes darligi oldu nerdeyse 1 gün boyunca kendime gelemedim. Sizce hamilelik olabilir mi?

Bugün adet günüm ve henuz olmadim elimde de test yok yarın da alamam. Belirtilerim şöyle gunde 3 4 kez bas dönmem var. Akıntım var. Nefes alamiyo gibiyim sanki arada zorlaniyorum. Böbrek agrim vardi o sebeple de idrar yolu enfeksiyonu gelisti antibiyotik kullandim 6 tablet falan. Simdi de belim ikiye ayrilacak gibi agriyo ama Böbrek ağrısı degil. Istahim cok acildi ayrica. Pko tanısı kondu prowomen kullaniyorum. Ovulasyon donemi degerlendiremedik ama sonra yogun calisma oldu makum pko duzensiz yumurtladigi için umutlandim. Dun birliktelik sonrası ilk kez rahatsiz hissettim midem agridi, nefes darligi oldu nerdeyse 1 gün boyunca kendime gelemedim. Sizce hamilelik olabilir mi?
Hayır. Bence hamile değilsiniz. Test alamam demişsiniz ısrarla ama bence en kısa zamanda almaya çalışın. Çünkü çok panik gördüm sizi.

Ama dediğim gibi, gebelik semptomlarına benzemiyor.

Bence de bu belirtiler hamile olduğunuzu göstermez.
Psikolojik olabilir, antibiyotik kaynaklı olabilir.
Pko olduğu için gecikme olabilir.
En garantisi test yapmanız.

Test yapicam da suan elimde yok bi sebeple de yarın alamam dedim. Gerçekten panik oldum çünkü ilk kez vücudumu tanıyamıyorum

İse yarar mi bilmiyorum ama bu ay 41 hurmaya meryem suresi okuyup onu yemeyi denicem sizde deneyebilirsiniz belki
Selamlar. Ben de panik gördüm sizi. İnanın hamileyken adetten bı kaç hafta geçtikten sonra ancak anlıyorsunuz bı şeyler. Baş dönmesi vs hepsi psikolojik. Benim bir kere bile basım dönmedi mesela. Size bu ay hayırlısıyla bir evlat diliyorum. Ama inanın zamnini kendi belirliyor. Hamile kaldığım ay ben de ilk defa Meryem suresi okumuştum bu arada. Bir de çok dua edip inanmıştım. Hayırlısı olsun inşallah canım ❤️🙏🌺🌹

Beni en çok yanıltan baş dönmem oldu bilmiyorum. Üstteki arkadaşlar doğru söylüyor kendimi kandırıyorum galiba yine😔
Allahtan ümit kesilmez. Bende aynı augmentin 1000lik kullandım şuan gecikmemin 4.günü test var bende de yapmaya cesaret yok 🙂 biraz araştırdım gecikme yapabiliyormuş majezik falan da kullandım çünkü. Şimdilik beklemeye devam ediyorum bi kaç gün daha gecikirse öyle yaparım artık inşallah misafirlerimiz gelmiştir ♥️

Selamlar. Ben de panik gördüm sizi. İnanın hamileyken adetten bı kaç hafta geçtikten sonra ancak anlıyorsunuz bı şeyler. Baş dönmesi vs hepsi psikolojik. Benim bir kere bile basım dönmedi mesela. Size bu ay hayırlısıyla bir evlat diliyorum. Ama inanın zamnini kendi belirliyor. Hamile kaldığım ay ben de ilk defa Meryem suresi okumuştum bu arada. Bir de çok dua edip inanmıştım. Hayırlısı olsun inşallah canım ❤️🙏🌺🌹
Çok teşekkür ederim 🧡

Allahtan ümit kesilmez. Bende aynı augmentin 1000lik kullandım şuan gecikmemin 4.günü test var bende de yapmaya cesaret yok 🙂 biraz araştırdım gecikme yapabiliyormuş majezik falan da kullandım çünkü. Şimdilik beklemeye devam ediyorum bi kaç gün daha gecikirse öyle yaparım artık inşallah misafirlerimiz gelmiştir ♥️
Ben de henuz regl olmadim ama bende antibiyotige bagladim. Insan bilse bile bazen baskasindan duymak istiyor o yüzden buraya yazmak iyi oluyo🧡

ovülasyonu değerlendirmeemişsin zaten. ayrıca bu belirtiler çok yaygın her durumda çıkabilir. test aldığınız zaman bakarsınız yine de.

Heyecan ve stres baş dönmesi yapar farkında olmadan düşünüyoruz aslında hep aklımızda. Gebeligin belirti vermesi için çok erken aklında olsun aniden bir günde tüm belirtiler yaşanmaz. Bende bulantı kusma baş dönmesi iki gebelikte de olmadı ben göğsümün ağrı ve şişmesinden anlıyorum ama bu sende olacak diye bir şey yok.

Test yok, alamam, hamile miyim? Bunu kim nasil bilebilir ki? Her kadin turlu turlu belirti yasiyor, bazen hamile oluyor bazen olmuyor. Test yapabildiginiz zaman ogrenirsiniz. Bu yazdiklarinizi doktora anlatsaniz o bile bilemez.

Back