- 3 Kasım 2018
- 354
- 240
-
- Konu Sahibi Babygirl3535
Genelde kan sonuçlarında bir gün bile olsa kesin sonuç çıkıyor yinede umudumuzu kırmak istemem biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın birde kadın doğuma gidin ultrasonda baksınlar inşaallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba benim de bir sorum olacak ama kafam karışık 16 gün adetim gecikti 15.gun kan testi yaptım negatif çıktı ama halaa bir adet belirtisi yok acaba kanda erken olduğu için mi belli olmadı oluşma aşamasında olabilir mi?Acilll dönüş yaprmisiniz çok merak ediyorum da heveslenmek de istemiyorum ama
Olsaydı kanda çıkardı canım 15 gün erken degilMerhaba benim de bir sorum olacak ama kafam karışık 16 gün adetim gecikti 15.gun kan testi yaptım negatif çıktı ama halaa bir adet belirtisi yok acaba kanda erken olduğu için mi belli olmadı oluşma aşamasında olabilir mi?Acilll dönüş yaprmisiniz çok merak ediyorum da heveslenmek de istemiyorum ama
İnşallah ama infertilite de birkaç tahlil yaptırdım sonuçlar 20 gün sonra belli olucakti ptesi almaya gidicem olmaz derlerse diye korkuyorum açıkçası 1senedir evliyim yaklaşık 7 aydır korunmasız ilişkimiz var ilk zamanlar da da hiç korunmadik ama dikkat ettik bilmiyorum acaba neden olmuyor sizce normal mi?Genelde kan sonuçlarında bir gün bile olsa kesin sonuç çıkıyor yinede umudumuzu kırmak istemem biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın birde kadın doğuma gidin ultrasonda baksınlar inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Aminn inşallah isteyen herkese nasip etsinOlsaydı kanda çıkardı canım 15 gün erken degil
Rabb'imhayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli bi gebelik nasip etsin inşaAllah
Gecikmeden 15gün sonra bebek ultrasonda gözükecek kadar büyümüş olur canım.. Yine infertelite sonuçlarını bekle sen ve stresten uzak durİnşallah ama infertilite de birkaç tahlil yaptırdım sonuçlar 20 gün sonra belli olucakti ptesi almaya gidicem olmaz derlerse diye korkuyorum açıkçası 1senedir evliyim yaklaşık 7 aydır korunmasız ilişkimiz var ilk zamanlar da da hiç korunmadik ama dikkat ettik bilmiyorum acaba neden olmuyor sizce normal mi?
Bende 1 buçuk senelik evliyim bizde hiç korumadık ilk gebeliğinm 9 ay sonra oldu ve sagliksizdi kaybettik şimdi tekrar istiyoruz bizimde 7 aydır olmuyor. Yani olmuyor diye düşünmemiz yanlış aslında vakti zamanını bekliyor. Bende yarın gideceğim doktora kontrol için sizde kontrollerinizi yaptırın en azından ne olduğunu bilirsiniz hemen umutsuzluğa kapilmayinİnşallah ama infertilite de birkaç tahlil yaptırdım sonuçlar 20 gün sonra belli olucakti ptesi almaya gidicem olmaz derlerse diye korkuyorum açıkçası 1senedir evliyim yaklaşık 7 aydır korunmasız ilişkimiz var ilk zamanlar da da hiç korunmadik ama dikkat ettik bilmiyorum acaba neden olmuyor sizce normal mi?
İnşallah vardır ptesi de kadar olmazsam 19 gün oluyor hastanedeyken ultrason isterim teşekkür ederimGecikmeden 15gün sonra bebek ultrasonda gözükecek kadar büyümüş olur canım.. Yine infertelite sonuçlarını bekle sen ve stresten uzak dur
İnşallah vardır hayatım hayırlısı olsunİnşallah vardır ptesi de kadar olmazsam 19 gün oluyor hastanedeyken ultrason isterim teşekkür ederim
Evet öyle de diyenler oldu bı kere de kimyasal gebelikten oldu hiç tutunmadan gitti bakalım ne diyecekler Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versinNormal rahmin döl tutmaya alışmamış olabilir
Benim 24ay korunmasız ilişkim hüsranla sonuçlandı
O yüzden 7ay bana az geliyor
Yaşım 23ten küçük diye infertilite de bakmamıştı
En azından sen gidebilmişsin
Amin canım aminn inşallahEvet öyle de diyenler oldu bı kere de kimyasal gebelikten oldu hiç tutunmadan gitti bakalım ne diyecekler Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
Tabi ki de öyle çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın Hep hayırlısı demek lazım inşallah İsteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinBende 1 buçuk senelik evliyim bizde hiç korumadık ilk gebeliğinm 9 ay sonra oldu ve sagliksizdi kaybettik şimdi tekrar istiyoruz bizimde 7 aydır olmuyor. Yani olmuyor diye düşünmemiz yanlış aslında vakti zamanını bekliyor. Bende yarın gideceğim doktora kontrol için sizde kontrollerinizi yaptırın en azından ne olduğunu bilirsiniz hemen umutsuzluğa kapilmayin
Amin tüm isteyenlere inşaallahTabi ki de öyle çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın Hep hayırlısı demek lazım inşallah İsteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
hamileymisinmiİnşallah vardır ptesi de kadar olmazsam 19 gün oluyor hastanedeyken ultrason isterim teşekkür ederim