Hamile olabilir miyim kızlar

Babygirl3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
354
240
Merhaba kızlarr 6 aralık son adet tarihim ve tam 10 gün gecikti ama bende pko olduğu için gecikmelerim oluyor ara sıra o yüzden çokda ümitlenmek istemiyorum hafif kasıklarımda ağrım oluyor tek belirtim bu var size danışmak istedim yine de beklesem mi yoksa bir test alıp yapsam mı kararsızım diğer gecikmelerimde hep test alıp yapardım 3 4 gün gecikse bile ama bu sefer nedense yapasım gelmedi yani öyle fazla düşünmedim hamilelik ihtimalini yeni yeni düşünmeye başladım acaba olabilir mi ne dersiniz bekliyim mi:KK16:

Merhaba.. Bu biraz senin Yasam tarzina bagli.. Sigara ve alkol aliyorsan Eger gebelik isteseydim ve süpheli bi iliski olduysa yani koruma siz bence test yapmali sin...haber vermeyi unutma :)

Sigara ve alkol kullanmıyorum zaten bitane kızım var 19 aylık emziriyorum hala ama ikinci bebeği de istiyorum bakalım inşallah vardır bu ay haber veririm tabii ki Hoppa

Merhaba benim de bir sorum olacak ama kafam karışık 16 gün adetim gecikti 15.gun kan testi yaptım negatif çıktı ama halaa bir adet belirtisi yok acaba kanda erken olduğu için mi belli olmadı oluşma aşamasında olabilir mi?Acilll dönüş yaprmisiniz çok merak ediyorum da heveslenmek de istemiyorum ama 😞

Merhaba benim de bir sorum olacak ama kafam karışık 16 gün adetim gecikti 15.gun kan testi yaptım negatif çıktı ama halaa bir adet belirtisi yok acaba kanda erken olduğu için mi belli olmadı oluşma aşamasında olabilir mi?Acilll dönüş yaprmisiniz çok merak ediyorum da heveslenmek de istemiyorum ama 😞
Genelde kan sonuçlarında bir gün bile olsa kesin sonuç çıkıyor yinede umudumuzu kırmak istemem biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın birde kadın doğuma gidin ultrasonda baksınlar inşaallah güzel sonuçlar alırsınız :dua::dua:

Olsaydı kanda çıkardı canım 15 gün erken degil
Rabb'imhayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli bi gebelik nasip etsin inşaAllah

Genelde kan sonuçlarında bir gün bile olsa kesin sonuç çıkıyor yinede umudumuzu kırmak istemem biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın birde kadın doğuma gidin ultrasonda baksınlar inşaallah güzel sonuçlar alırsınız :dua::dua:
İnşallah ama infertilite de birkaç tahlil yaptırdım sonuçlar 20 gün sonra belli olucakti ptesi almaya gidicem olmaz derlerse diye korkuyorum açıkçası 1senedir evliyim yaklaşık 7 aydır korunmasız ilişkimiz var ilk zamanlar da da hiç korunmadik ama dikkat ettik bilmiyorum acaba neden olmuyor sizce normal mi?

İnşallah ama infertilite de birkaç tahlil yaptırdım sonuçlar 20 gün sonra belli olucakti ptesi almaya gidicem olmaz derlerse diye korkuyorum açıkçası 1senedir evliyim yaklaşık 7 aydır korunmasız ilişkimiz var ilk zamanlar da da hiç korunmadik ama dikkat ettik bilmiyorum acaba neden olmuyor sizce normal mi?
Gecikmeden 15gün sonra bebek ultrasonda gözükecek kadar büyümüş olur canım.. Yine infertelite sonuçlarını bekle sen ve stresten uzak dur

Bende 1 buçuk senelik evliyim bizde hiç korumadık ilk gebeliğinm 9 ay sonra oldu ve sagliksizdi kaybettik şimdi tekrar istiyoruz bizimde 7 aydır olmuyor. Yani olmuyor diye düşünmemiz yanlış aslında vakti zamanını bekliyor. Bende yarın gideceğim doktora kontrol için sizde kontrollerinizi yaptırın en azından ne olduğunu bilirsiniz hemen umutsuzluğa kapilmayin

D Denizzzz TDK
Normal rahmin döl tutmaya alışmamış olabilir
Benim 24ay korunmasız ilişkim hüsranla sonuçlandı
O yüzden 7ay bana az geliyor
Yaşım 23ten küçük diye infertilite de bakmamıştı
En azından sen gidebilmişsin

Normal rahmin döl tutmaya alışmamış olabilir
Benim 24ay korunmasız ilişkim hüsranla sonuçlandı
O yüzden 7ay bana az geliyor
Yaşım 23ten küçük diye infertilite de bakmamıştı
En azından sen gidebilmişsin
Evet öyle de diyenler oldu bı kere de kimyasal gebelikten oldu hiç tutunmadan gitti bakalım ne diyecekler Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin🙏

Bende 1 buçuk senelik evliyim bizde hiç korumadık ilk gebeliğinm 9 ay sonra oldu ve sagliksizdi kaybettik şimdi tekrar istiyoruz bizimde 7 aydır olmuyor. Yani olmuyor diye düşünmemiz yanlış aslında vakti zamanını bekliyor. Bende yarın gideceğim doktora kontrol için sizde kontrollerinizi yaptırın en azından ne olduğunu bilirsiniz hemen umutsuzluğa kapilmayin
Tabi ki de öyle çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın Hep hayırlısı demek lazım inşallah İsteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

X