- 3 Kasım 2018
- 354
- 240
-
- Konu Sahibi Babygirl3535
Bana da yokmuş gibi geliyor ama bu kadar gecikmezdi yani insan umutlanıyor işte aslında dün sabah test yaptım kan sonucunu bekleyemem diye dayanamadım ilk negatifti 30 dk 1 saat sonra bakınca silik bir çizgi gördüm ama hayalet gibi yani acaba tek ben mi görüyorumRabbim gönlünüze göre versin inşallah.
2 defa belli aralıklar ile test yapmışsınız çıkmamış .
Sanki değilsiniz gibi,tabi kan tahlili en doğrusunu söyler...
Bana da yokmuş gibi geliyor ama bu kadar gecikmezdi yani insan umutlanıyor işte aslında dün sabah test yaptım kan sonucunu bekleyemem diye dayanamadım ilk negatifti 30 dk 1 saat sonra bakınca silik bir çizgi gördüm ama hayalet gibi yani acaba tek ben mi görüyorumbiliyorum 15 dk dan sonrası geçersiz sayılıyor ama acaba olabilir mikan sonucu en doğrusunu söyler dediğiniz gibi bekliyorum bakalım testin resmini de atayım bir bakın kızlarEki Görüntüle 2204129
Amin canım inşallah çok sağol cevap verdiğin içinRabbim hayra çevirsin ve hakkında hayırlı ise senin gibi tüm isteyenlere nasip etsin.
Ben göremedim canım ama inşallah vardır
Ayy inşallah haber veririm tabiki çok sağolunçok çok silik bir şey var gibi geldi bana ama bilmiyorum sonucunu yazın bize de .
evet canım adetin geçti ise ve hamile isen bhcg hergün tam 2 kat artar ve idrarda silik çizgi hemen çıkar bunda bir şey yok gibi duruyor. inşallah bu test adidir kanda çıkar. kan sonucunu aldınmı?Ayy inşallah haber veririm tabiki çok sağolunbide 23 gün oldu gecikme yani bebiş olsa çizginin çok belirgin çıkması gerekmez mi geç döllenme olabilir mi bilgisi olan var mı acaba öğrenene kadar çatlıcam sanırım
Umutlarını kırmak gibi olmasın canim ama gebelik yok gibi. Ama Rabbim tez zamanda nasip eder insallahBana da yokmuş gibi geliyor ama bu kadar gecikmezdi yani insan umutlanıyor işte aslında dün sabah test yaptım kan sonucunu bekleyemem diye dayanamadım ilk negatifti 30 dk 1 saat sonra bakınca silik bir çizgi gördüm ama hayalet gibi yani acaba tek ben mi görüyorumbiliyorum 15 dk dan sonrası geçersiz sayılıyor ama acaba olabilir mikan sonucu en doğrusunu söyler dediğiniz gibi bekliyorum bakalım testin resmini de atayım bir bakın kızlarEki Görüntüle 2204129
Almadım canım yarın alıcam sağlık ocağında vermiştim cuma dediler banada bir var gibi geliyor bir yok gibi ya adetimin bu kadar gecikmesi beni şüphelendiriyor işte beklicez bakalım kan sonucu kesin sonuç ona göre doktora giderim hala adet olmazsamevet canım adetin geçti ise ve hamile isen bhcg hergün tam 2 kat artar ve idrarda silik çizgi hemen çıkar bunda bir şey yok gibi duruyor. inşallah bu test adidir kanda çıkar. kan sonucunu aldınmı?
Evet hamileliğe engel değil 1 yıl sonunda hamile kaldım şükür Allahım nasip etti şimdi kızım 16 aylık ikinciyide nasip eder inşallah canımMrb bendede pko var ama hamileleige engel degil. Bi anda hamilede kalabiliyoruz ama bnce degilsiniz bebis oldugunda o cizgi cikiyor kesin
İnşallah canım benim hepiniz çok sağolun seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucagına al insallahUmutlarını kırmak gibi olmasın canim ama gebelik yok gibi. Ama Rabbim tez zamanda nasip eder insallah
Bnmde 2 yasinda cok sukur evladim var allah cocukarimizi bize bagislasin olmayanlarada nasip etsinEvet hamileliğe engel değil 1 yıl sonunda hamile kaldım şükür Allahım nasip etti şimdi kızım 16 aylık ikinciyide nasip eder inşallah canım
Amin canım Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin kucakları bebiş dolsun herkesinBnmde 2 yasinda cok sukur evladim var allah cocukarimizi bize bagislasin olmayanlarada nasip etsin