Hamile olabilir miyim kızlar

Babygirl3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
354
240
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında bayadır yorumları girip okuyorum hep ama bugüne nasip oldu üye olmam.. 16 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce regllerim düzensizdi doğumdan 1 yıl sonra adet olmaya basladım yani 4 5 aydır düzenli gibi diyebilirim ta kii bu aya kadar.. en son 16 eylülde adet gördüm 16 ekimde gelmedi bekledim bekledim 9 gün sonra test yaptım evde negatif çıktı tekrar bekledim gelen giden yok 15 gün oldu tekrar evde test yaptım yine negatif şimdi 21 gün oldu bugün kan verdim cuma alıcam sonucu sizce hamile olabilir miyim bu arada pco var bende hamile kalmam zor yani ama insan adet gecikince umutlanıyor görüşlerinizi alabilir miyim bu şekilde olan oldu mu geç döllenme olabilir mi :110:

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
2 defa belli aralıklar ile test yapmışsınız çıkmamış .
Sanki değilsiniz gibi,tabi kan tahlili en doğrusunu söyler...

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
2 defa belli aralıklar ile test yapmışsınız çıkmamış .
Sanki değilsiniz gibi,tabi kan tahlili en doğrusunu söyler...
Bana da yokmuş gibi geliyor ama bu kadar gecikmezdi yani insan umutlanıyor işte aslında dün sabah test yaptım kan sonucunu bekleyemem diye dayanamadım ilk negatifti 30 dk 1 saat sonra bakınca silik bir çizgi gördüm ama hayalet gibi yani acaba tek ben mi görüyorum:p biliyorum 15 dk dan sonrası geçersiz sayılıyor ama acaba olabilir mikan sonucu en doğrusunu söyler dediğiniz gibi bekliyorum bakalım testin resmini de atayım bir bakın kızlar
Screenshot_20181108-103139.png

Bana da yokmuş gibi geliyor ama bu kadar gecikmezdi yani insan umutlanıyor işte aslında dün sabah test yaptım kan sonucunu bekleyemem diye dayanamadım ilk negatifti 30 dk 1 saat sonra bakınca silik bir çizgi gördüm ama hayalet gibi yani acaba tek ben mi görüyorum:p biliyorum 15 dk dan sonrası geçersiz sayılıyor ama acaba olabilir mikan sonucu en doğrusunu söyler dediğiniz gibi bekliyorum bakalım testin resmini de atayım bir bakın kızlarEki Görüntüle 2204129

Rabbim hayra çevirsin ve hakkında hayırlı ise senin gibi tüm isteyenlere nasip etsin.
Ben göremedim canım ama inşallah vardır :KK66:

çok çok silik bir şey var gibi geldi bana ama bilmiyorum sonucunu yazın bize de .
Ayy inşallah haber veririm tabiki çok sağolun:KK54: bide 23 gün oldu gecikme yani bebiş olsa çizginin çok belirgin çıkması gerekmez mi geç döllenme olabilir mi bilgisi olan var mı acaba öğrenene kadar çatlıcam sanırım:KK51:

Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 23 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 8 kasım ve ben hala ader olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyru

Ayy inşallah haber veririm tabiki çok sağolun:KK54: bide 23 gün oldu gecikme yani bebiş olsa çizginin çok belirgin çıkması gerekmez mi geç döllenme olabilir mi bilgisi olan var mı acaba öğrenene kadar çatlıcam sanırım:KK51:
evet canım adetin geçti ise ve hamile isen bhcg hergün tam 2 kat artar ve idrarda silik çizgi hemen çıkar bunda bir şey yok gibi duruyor. inşallah bu test adidir kanda çıkar. kan sonucunu aldınmı?

Bana da yokmuş gibi geliyor ama bu kadar gecikmezdi yani insan umutlanıyor işte aslında dün sabah test yaptım kan sonucunu bekleyemem diye dayanamadım ilk negatifti 30 dk 1 saat sonra bakınca silik bir çizgi gördüm ama hayalet gibi yani acaba tek ben mi görüyorum:p biliyorum 15 dk dan sonrası geçersiz sayılıyor ama acaba olabilir mikan sonucu en doğrusunu söyler dediğiniz gibi bekliyorum bakalım testin resmini de atayım bir bakın kızlarEki Görüntüle 2204129
Umutlarını kırmak gibi olmasın canim ama gebelik yok gibi. Ama Rabbim tez zamanda nasip eder insallah

evet canım adetin geçti ise ve hamile isen bhcg hergün tam 2 kat artar ve idrarda silik çizgi hemen çıkar bunda bir şey yok gibi duruyor. inşallah bu test adidir kanda çıkar. kan sonucunu aldınmı?
Almadım canım yarın alıcam sağlık ocağında vermiştim cuma dediler banada bir var gibi geliyor bir yok gibi ya adetimin bu kadar gecikmesi beni şüphelendiriyor işte beklicez bakalım kan sonucu kesin sonuç ona göre doktora giderim hala adet olmazsam

Mrb bendede pko var ama hamileleige engel degil. Bi anda hamilede kalabiliyoruz ama bnce degilsiniz bebis oldugunda o cizgi cikiyor kesin
Evet hamileliğe engel değil 1 yıl sonunda hamile kaldım şükür Allahım nasip etti şimdi kızım 16 aylık ikinciyide nasip eder inşallah canım

Kızlar kan sonucumu aldım negatif maalesef hala adet olmadım emzirdiğim için düzensizlik olabileceğini söyledi doktor hayırlısı olsun:110:

Merhaba bayanlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Beni bi konuda aydınlatırsanız çok memnun olucam ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim hastanede yattım iğneyle bebeğim kaybettirildi ve en az 6 ay hamile kalmamam söylendi ve benim 6 ay bu ay bitti ve eşimle korunmayı biraktık Ekim’in 23 ünde adet oldum ve 6 gün sürdü bitti garip olan şu ki 7 8 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı yeşil damar belirginleşti kahverengi olan kısım koyulaştı ve sivilce gibi bezeler çıktı yüzümde sivilceler çıktı çoğu yerinde normalde adete yakın çıkar sonra özellikle sağ bacağımda sinek ısırığı gibi kasıntılar çıktı sol bacağımda ve kolumda çıktı acayip kasıntısı vardı özellikle sabahları çok midem bulanıyo kahvaltı yapmadan da geçmiyo ani kalkışlarda basım dönüyo ve daha adetime 11 gün var yani bu neden olabilir ben belirtiler başlamadan böyle psikolojik bi hissiyata girmemiştim adetim yaklaşmış olsaydı belki girerdim ama bilemiyorumbilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendirin

X