Kızlar slmlar..adetim 20 gndr geçiyo fakat tiroit hormnlarım yüksek oldğndan va kansız oldğm için adetim duzensiz..test yaptm 5 gn önce negatif çıktı fakat midem bulanmaya başladı başımda donuyor..yemek yiyemiyorum iştahım yok korunmuyoruz 2 aydır eşimle..acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı nolur yardım edin
Canım ben de yani hamileyim. Evde gebelik testi yaptım negatif cikti. Productor early ile yaptim cok cok silik çıktı. Kanda 82 cikti. Bence suphen varsa kan tahlili yaptir. Yoksa kafanda kurmayla olmuyor.Kızlar slmlar..adetim 20 gndr geçiyo fakat tiroit hormnlarım yüksek oldğndan va kansız oldğm için adetim duzensiz..test yaptm 5 gn önce negatif çıktı fakat midem bulanmaya başladı başımda donuyor..yemek yiyemiyorum iştahım yok korunmuyoruz 2 aydır eşimle..acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı nolur yardım edin
Ooo maşalh ya size Allah omur boyu mutlu etsin arkadaşım:))
Bence evde test yap tekrar birKasık ağrılarım çok iğne batıyo gibi ayaklarım da ağrıyo kusmam var baş donmem var iştahım kesildi tuhaf şeyler hissediyorum ama işte biraz daha zaman geçsin gidecem doktora..
Son adetinden bugune hesapla kac hafta oldu ben 6 haftalıkken fark etmıstım idrardada anında cıktı cift cizgiİşte bu belirtiler bende var ama testte çıkmadı bi daha gidecem bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?