hamile olabilir miyim kızlar gebeler haydi yoruma

elanurgul

allah sabredenlerin yanındadır...
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
28
7
3
33
Kızlar slmlar..adetim 20 gndr geçiyo fakat tiroit hormnlarım yüksek oldğndan va kansız oldğm için adetim duzensiz..test yaptm 5 gn önce negatif çıktı fakat midem bulanmaya başladı başımda donuyor..yemek yiyemiyorum iştahım yok korunmuyoruz 2 aydır eşimle..acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı nolur yardım edin

Yaptırdım tatlım kan da idrar da yaptım çıkmadı ama bi on gun önce yaptm artk umutlanıp umudumun kırılmasını istmiyorum(

yenimişiniz daha :) ben evlendiğimde hemen hamile kalmıştım. şimdi ikinci işte :)

Bende istedim ilk zamanlarda eşim erken daha deyip durdu yeni yeni istiyo yoksa şimdiler 5-6 aylıktım

Bende hamile olduğumu öğrenmeden 10 gun önce evde kendim test yapmıştım bişey çıkmamışti adetlerim hep düzensiz olduğu için anlamadım da doktor yeni olduğundan testte çıkmamıştir dedi ama sen kan testi de yaptırmışsin onda çıkardı diye düşünüyorum

Sık idrara cıkma seffaf akıntı bulantı kusma bel veya kasık agrısı bas donmesi gibi seyler yasamıstım ben

Canım ben de yani hamileyim. Evde gebelik testi yaptım negatif cikti. Productor early ile yaptim cok cok silik çıktı. Kanda 82 cikti. Bence suphen varsa kan tahlili yaptir. Yoksa kafanda kurmayla olmuyor.

İşte bu belirtiler bende var ama testte çıkmadı bi daha gidecem bakalım:))

Kasık ağrılarım çok iğne batıyo gibi ayaklarım da ağrıyo kusmam var baş donmem var iştahım kesildi tuhaf şeyler hissediyorum ama işte biraz daha zaman geçsin gidecem doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…