• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim kafam karıştı

Sekerlivanilinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
1
0
1
26
Son adet tarihim 7 kasım yumurtlama takvimine göre reglimden sonra 22 sine kadar korunmasız ilişki yaşadık eşimle. Normalde 30 günde bir olurdum, hiç şaşmazdı. 8 aralıkta kan testi yaptırdım negatifti. Sresten gecikmiştir diye düşündüm. Bugünde çok açık pembe lekem oldu 5-6 damla.Kasıklarımda kramp ve mide bulantım var birkaç gündür. Belirti değildir psikolojiktir diyorum kendi kendime ama testi tekrarlamalı mıyım çıkmazsa diye hiç yaptırmak istemiyorum :( hamile olabilir miyim? Erken mi yaptırdım acaba testi desem kanda hemen çıkmaz mı kafam çok karıştı :((((

Son adet tarihim 7 kasım yumurtlama takvimine göre reglimden sonra 22 sine kadar korunmasız ilişki yaşadık eşimle. Normalde 30 günde bir olurdum, hiç şaşmazdı. 8 aralıkta kan testi yaptırdım negatifti. Sresten gecikmiştir diye düşündüm. Bugünde çok açık pembe lekem oldu 5-6 damla.Kasıklarımda kramp ve mide bulantım var birkaç gündür. Belirti değildir psikolojiktir diyorum kendi kendime ama testi tekrarlamalı mıyım çıkmazsa diye hiç yaptırmak istemiyorum :KK43: hamile olabilir miyim? Erken mi yaptırdım acaba testi desem kanda hemen çıkmaz mı kafam çok karıştı :KK43:(((
Tekrar test yapabilirsiniz bence mide bulantisi hariç gebelik belirtisi olabilir kalanlar.

Back