hanımlar lütfen bir fikir verebilir misiniz2 hafta önce doktor polikistik over olduğunu söyledi ve hemen doğum kontrol hapına başlamam gerektiğini gebelik düşünüyorsam ertelemem gerektiğini söyledi. ne olduğunu bilmediğim için biraz panik oldum çünkü bir bebeğim olmasını çok istiyordum hemen falan diyince tedirgin oldum. farlutal diye adet söktürücü bir ilaç verdi adetin 2 veya 3. günü gel hormon testi yapalım dedi. ilacı aldım başladım ama çok tedirgindim sonra özel bir hastanede başka bir doktora gittim ultrasonda baktı ve polikistik over olmadığını aksine olması içinde hiçbir şikayetimin uymadığını söyledi benim sıkıntım kasık ağrısıydı. ilaç kullanmaya başladığımı söyleyince çok gereksiz yere bu hapı verdiği eğer tam oluşmamış bir gebelik varsa emin olmadan bu hapı verdiği için riske atmış olabileceğini söyledi. hapı kullandıktan sonra adet görmem gerekiyordu olmadım hatta normal günümde geldi ve yine adet olmadım test yaptığımda pozitif çıktı ama emin olamadım. bir hafta önce ultrasona girdiğimde birşey olsa görünmez miydi.
hanımlar lütfen bir fikir verebilir misiniz2 hafta önce doktor polikistik over olduğunu söyledi ve hemen doğum kontrol hapına başlamam gerektiğini gebelik düşünüyorsam ertelemem gerektiğini söyledi. ne olduğunu bilmediğim için biraz panik oldum çünkü bir bebeğim olmasını çok istiyordum hemen falan diyince tedirgin oldum. farlutal diye adet söktürücü bir ilaç verdi adetin 2 veya 3. günü gel hormon testi yapalım dedi. ilacı aldım başladım ama çok tedirgindim sonra özel bir hastanede başka bir doktora gittim ultrasonda baktı ve polikistik over olmadığını aksine olması içinde hiçbir şikayetimin uymadığını söyledi benim sıkıntım kasık ağrısıydı. ilaç kullanmaya başladığımı söyleyince çok gereksiz yere bu hapı verdiği eğer tam oluşmamış bir gebelik varsa emin olmadan bu hapı verdiği için riske atmış olabileceğini söyledi. hapı kullandıktan sonra adet görmem gerekiyordu olmadım hatta normal günümde geldi ve yine adet olmadım test yaptığımda pozitif çıktı ama emin olamadım. bir hafta önce ultrasona girdiğimde birşey olsa görünmez miydi. testi yaptım hatta iki test yaptım ikiside pozitif çıktı ama cesaret edip tahlil yaptırmaya gidemedim
hanımlar lütfen bir fikir verebilir misiniz2 hafta önce doktor polikistik over olduğunu söyledi ve hemen doğum kontrol hapına başlamam gerektiğini gebelik düşünüyorsam ertelemem gerektiğini söyledi. ne olduğunu bilmediğim için biraz panik oldum çünkü bir bebeğim olmasını çok istiyordum hemen falan diyince tedirgin oldum. farlutal diye adet söktürücü bir ilaç verdi adetin 2 veya 3. günü gel hormon testi yapalım dedi. ilacı aldım başladım ama çok tedirgindim sonra özel bir hastanede başka bir doktora gittim ultrasonda baktı ve polikistik over olmadığını aksine olması içinde hiçbir şikayetimin uymadığını söyledi benim sıkıntım kasık ağrısıydı. ilaç kullanmaya başladığımı söyleyince çok gereksiz yere bu hapı verdiği eğer tam oluşmamış bir gebelik varsa emin olmadan bu hapı verdiği için riske atmış olabileceğini söyledi. hapı kullandıktan sonra adet görmem gerekiyordu olmadım hatta normal günümde geldi ve yine adet olmadım test yaptığımda pozitif çıktı ama emin olamadım. bir hafta önce ultrasona girdiğimde birşey olsa görünmez miydi. testi yaptım hatta iki test yaptım ikiside pozitif çıktı ama cesaret edip tahlil yaptırmaya gidemedim
durumun baya karısık cnm bnde pco hastasıyım ve bebek ıcın tedavı goruyorum.. eger pcoluysan her doktor gorebılır cunku ultrasonda hemen bellı eder kendını emın olamıyosan bence bı baska doktoruda dene ıkısı arasında hangısıne guvenecegını de anlarsın doğrudur pco hastalarına doğum kontrol hapı verırler ama once kan testıne bakmalıydı bebek yoksa emın olmalıydı ona gore vermelıydı sana bu sokturucuyu belkı de bebek yıne de tutunmustur varsa da olamazmı dogum kontrol hapında %99 korur dıyor %1 ıhtmalde olsa var yanı bence sakın ol telas yapma hıc kan testınde hersey kendını bellı eder ..adetlerın hep duzenlı mı ? kac gun gecıktı ve ıdrar testınde mı gordun pozıtıf yoksa kanda mı ?
Merhaba,
Yazınızı okurken ben tedırgın oldumınsan ne yapacağını sasırır du durumda nerde oturuyorsunuz bılmıyorum fakat prof doktora gıdın eger ımkanınız varsa benım yengemde de kıst var suan cocugu oldu bellı ılaclar kullandı vs ama sızde bırı var dıo bırı yok anlamayamdım oyuzden prof doktor tercıh edın ve buyuk bı ıhtımallede gebesıniz ıkısıde ole çıktıysa bence vakıt kaybetmeden o ılacı kullandınız zararı olurmu vs bu soruların cevaplarını aramanız gerekiyor.Çok gecmıs olsun umarım bır sorunlar karşılaşmazsınız
hayırlı gunler
Öncelikle gecmis olsun iki doktorda ne kadar farklı seyler söylemiş insan tedirgin oluyor inşallah ikinci doktorun dedikleri doğrudur icini ferah tut iki testtede pozitif çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesindir :) bence hemen kan testi yaptir bide bir hafta once ultrasona girdiysen alttan degilse kasıklarından muayne olduysan zaten genelde gözükmüyor kese cok erken olduğu icin ama yinede sen kendini iki durumada alıştır canım içinide ferah tut inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin
Öncelikle gecmis olsun iki doktorda ne kadar farklı seyler söylemiş insan tedirgin oluyor inşallah ikinci doktorun dedikleri doğrudur icini ferah tut iki testtede pozitif çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesindir :) bence hemen kan testi yaptir bide bir hafta once ultrasona girdiysen alttan degilse kasıklarından muayne olduysan zaten genelde gözükmüyor kese cok erken olduğu icin ama yinede sen kendini iki durumada alıştır canım içinide ferah tut inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin
Tabi çok küçük ise kese gözükmeyebilir ! İstanbuldamı oturuyorsunuz ?
Merhaba,
Yazınızı okurken ben tedırgın oldumınsan ne yapacağını sasırır du durumda nerde oturuyorsunuz bılmıyorum fakat prof doktora gıdın eger ımkanınız varsa benım yengemde de kıst var suan cocugu oldu bellı ılaclar kullandı vs ama sızde bırı var dıo bırı yok anlamayamdım oyuzden prof doktor tercıh edın ve buyuk bı ıhtımallede gebesıniz ıkısıde ole çıktıysa bence vakıt kaybetmeden o ılacı kullandınız zararı olurmu vs bu soruların cevaplarını aramanız gerekiyor.Çok gecmıs olsun umarım bır sorunlar karşılaşmazsınız
hayırlı gunler
durumun baya karısık cnm bnde pco hastasıyım ve bebek ıcın tedavı goruyorum.. eger pcoluysan her doktor gorebılır cunku ultrasonda hemen bellı eder kendını emın olamıyosan bence bı baska doktoruda dene ıkısı arasında hangısıne guvenecegını de anlarsın doğrudur pco hastalarına doğum kontrol hapı verırler ama once kan testıne bakmalıydı bebek yoksa emın olmalıydı ona gore vermelıydı sana bu sokturucuyu belkı de bebek yıne de tutunmustur varsa da olamazmı dogum kontrol hapında %99 korur dıyor %1 ıhtmalde olsa var yanı bence sakın ol telas yapma hıc kan testınde hersey kendını bellı eder ..adetlerın hep duzenlı mı ? kac gun gecıktı ve ıdrar testınde mı gordun pozıtıf yoksa kanda mı ?
Bu arada benim bir arkadasım dogum kontrol hapı kullanırken hamile kalıyor adetim gelmiyor diye doktora gidiyor aman allahim adet sokturuculer bilmem ne kadına neler neler ama doktor akıl edip bir kan testi yapalım demiyor oysa arkadasım hamileymis gercekten çok iyi doktorlar tercih edilmeli ve bı tanesine bağımlı kalmamak lazım
Tabi çok küçük ise kese gözükmeyebilir ! İstanbuldamı oturuyorsunuz ?
idrar testinde gördüm eczaneden alınan testlerde iki test yaptım ikiside pozitif çıktı ama tedirgin oldum çok. eğer bebek hapı kullanmadan önce tutunmuşsa bişey yapmaz dedi ikinci gittiğim doktor ama çok kızdı emin olmadan nasıl vermiş bu hapı sana diye özel bir hastane ikinci gittiğim kime sorsam doktorun hep teşhislerin doğru çıktığını ve çok iyi olduğunu söylediler öyle gittim ona ilk doktorun söylediklerini hep yalanladı pco olmadığını söyledi hatta belirtilerini saydı bende hiç biri yok
Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin
hamileymişim kızlar :) kist falan derken çocuk çıktı :))hemde beş haftalık
Canım benim hayırlısı olsun saglikla bebeğini kucağına alırsın inşallah cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?