hanımlar lütfen bir fikir verebilir misiniz 2 hafta önce doktor polikistik over olduğunu söyledi ve hemen doğum kontrol hapına başlamam gerektiğini gebelik düşünüyorsam ertelemem gerektiğini söyledi. ne olduğunu bilmediğim için biraz panik oldum çünkü bir bebeğim olmasını çok istiyordum hemen falan diyince tedirgin oldum. farlutal diye adet söktürücü bir ilaç verdi adetin 2 veya 3. günü gel hormon testi yapalım dedi. ilacı aldım başladım ama çok tedirgindim sonra özel bir hastanede başka bir doktora gittim ultrasonda baktı ve polikistik over olmadığını aksine olması içinde hiçbir şikayetimin uymadığını söyledi benim sıkıntım kasık ağrısıydı. ilaç kullanmaya başladığımı söyleyince çok gereksiz yere bu hapı verdiği eğer tam oluşmamış bir gebelik varsa emin olmadan bu hapı verdiği için riske atmış olabileceğini söyledi. hapı kullandıktan sonra adet görmem gerekiyordu olmadım hatta normal günümde geldi ve yine adet olmadım test yaptığımda pozitif çıktı ama emin olamadım. bir hafta önce ultrasona girdiğimde birşey olsa görünmez miydi. testi yaptım hatta iki test yaptım ikiside pozitif çıktı ama cesaret edip tahlil yaptırmaya gidemedim
Son düzenleme: