• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim acaba :(:(

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim :( benim adetim düzensiz ve pkom var bu yüzden duphaston kullanmaya başladım ve arkasından yasmin kullandım son2 gün hapın bitmesi için...Adet kanamam bittikten sonra eşimle birlikte olduk 3 hafta oldu ve şu an da sağ ve sol tarafımda sancı var belim hafif ağrıyor,oturduğum yerden kalkarken başım dönüyor ve göğüs uçlarıma dokunduğumda hassasiyet var.Test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum yine de hamile olabilir miyim :(

arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevınırım...

sizin bilginizi almak istiyorum benım 13 gun gunum geçti regl olmadım.17 sinde olmam gerekıyordu.17 sıde kan tahlılı yaptım çıkmadı 26 sında da idrar testi yaptım bişe çıkmadı ama regl olacağima dair bir belirti yok sadecegögüslerim birazx şişkin sizce normalmı

bebek istiyoruz inş olur

en son 25 haziranda hastalandım şuan ayın 30u hala hasta değilim ve 1-2 gndür hafif ama bi gece baya bi bulantım oldu hatat bu sabahta ama hafif daha öncede gecikmiştim ama bulantım falan olmamıştı test yaptım negatif off korkuyorum çok hamilemiyimdir sizce....???

ıdrar testi yada kan testı yaptın mı?eger ramazandan dolayı oruçlu ısen ondanda miğde bultansı olabılıyormuş

inş bebek vardır:)

en son 25 haziranda hastalandım şuan ayın 30u hala hasta değilim ve 1-2 gndür hafif ama bi gece baya bi bulantım oldu hatat bu sabahta ama hafif daha öncede gecikmiştim ama bulantım falan olmamıştı test yaptım negatif off korkuyorum çok hamilemiyimdir sizce....???

bende en son 29 haziranda hasta oldum. 2 gün geçti hastalığımın üstünden çok korkuyorum hamileyim diye çünkü henüz 1 ay oldu evleneli ve eşim hazır olmadığını söylüyor.. Bende mezun olur olmaz evlendim bir işim yok... birkaç gündür gözlerim kayıyor zannediyorum, başımmı dönüyor anlamadım..

Back