- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Normalde beklenen 16 sıysa çıkar yarın test yaparsan. Bende hamileliğe hazırlanıyorum. Folidoce içiyorum sanmıyorum yan etkisi olsun.Geçen ay adet bitiminden sonra folidoce e başladım doktor yazmıştı. Geçen ay 22 ağustos da regl başladı 26 günde bir olurum adetim düzenlidir. Ayın 16 sında regl olmadım belki geç gelecek bir iki gün dedim ama hala olmadım. göğüslerim ağrıyor çok hassaslaştı ve biraz sertleşme var kasıklarım bazen ağrıyor ve bugün acayip derece sol kasıkta batma oluyor aşırı derecede canım yanıyor.... Bu hap benim reglimi engelliyor diye düşündüm ama alakası yok dediler test yapsam yarın sabah erken mi olur acaba biraz daha mı bekleyeyim? Korkuyorum negatif çıkarsa diye yapmak istemiyorum bi yandan
6 aydır filan. Ama hamileliğe hazırlanmak için çok önemli bana doktor yazmadı internetten okuyarak almıştım. Zaten hamile kaldıktan sonra kullanmanın pek bi anlamı yok önemli olan önceden başlamak. Sen bence elinde test varsa hemen yap.Kaç aydır kullanıyorsunuz?
Amin canım aslında normal testte de çıkabilir. Nasıl sabredebiliyorsun ben olsam hemen yapıveriirim:)))1 erken 2 normal gebelik testim var daha önce hiç kullanmadım çünkü gecikme yaşamadım. Yarın cesaret edebilirsem sabah yapacağım erken olanı. İnşallah hamileyimdir Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bize ve isteyen herkese
Yok canım o faydalı bir hap engellese doktorlar hamilelikten 1 yıl önce başlayın demez kendini şartlandırma. Hatta eğer hamileysen bebişine faydalı bir vitamin. Yarın test yapınca haber verirsin hayırlısı olsun:)Korkuyorum negatif çıkarsa ben nedense taktım hapa o engelliyor kafasındaydım.. İnşallah yarın yapacağım testi
Teşekkür ederim canım. Allah herkesin kalbine göre versin . Hayırlı gecelerİnşallah güzel haberi vermek nasip olur teşekkür ederim ilginiz yardımınız için Rabbim size dednasip eder inşallah hatta hepimize... İyi geceler
Günaydın. Hayır yarın sabah yapacağım bu sabah annemin erkenden randevusu vardı kaçırmamak için yarına erteledim İnşallah hamileyimdir inşallahGünaydın test yaptınız mı?
Yaaaa inşallah inşallah dediğin gibi olur evde var testlerim. Sabah yapacağım hala korkuyorum çok dua edeceğim inşallah pozitif çıkarTest alabileceğiniz yer yok mu? Normalde buralarda başlarlar 10 gün önceden test yapmaya :)) 10 gün önceden çıkanda var 5 gün önceden çıkan da var senin regl gelmiş geçmiş :) inşallah vardır bebişin. Çıkar yani varsa bebiş hatta 1 2 daha bekle dr a git kese bile gözükür canım
Inşallah canım ben olsaydım tutamazdım bu kadar kendimi :)Günaydın. Hayır yarın sabah yapacağım bu sabah annemin erkenden randevusu vardı kaçırmamak için yarına erteledim İnşallah hamileyimdir inşallah
Yaaaa inşallah inşallah dediğin gibi olur evde var testlerim. Sabah yapacağım hala korkuyorum çok dua edeceğim inşallah pozitif çıkar
Nehir yalnız hiç baş dönmesi mide bulantısı yaşamıyorum erken mi daha?Nasıl bu kadar çok bekleyebiliyorsun maşallah. Ben adetine 4 gün kala yapmıştım çıktı . Bence sende yap adetin gecikmiş çıkması gerekir. Hayırlı haberler bekliyoruz :)
Nehir yalnız hiç baş dönmesi mide bulantısı yaşamıyorum erken mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?