A Anl21 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 149 20 18 28 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anl21 #1 Kızlar bi bakarmısınız. Reglime 3 gün var. Test yaptım, fakat bakınca hayalet çizgi gibi gözüküyordu. Telefonun ışığında tuttum. Böyle oldu. Hamilelik ola bilirmi?
Kızlar bi bakarmısınız. Reglime 3 gün var. Test yaptım, fakat bakınca hayalet çizgi gibi gözüküyordu. Telefonun ışığında tuttum. Böyle oldu. Hamilelik ola bilirmi?
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 En iyi cevaplar 2 5.952 73 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anl21 #2 Böyle sağlıklı sonuç olmaz sanki ya, o çizgi orada zaten oluyor ışıktan dolayı görünmüş olabilir. Alttan ışık tutmadan atarsan öyle bakalım bir de
Böyle sağlıklı sonuç olmaz sanki ya, o çizgi orada zaten oluyor ışıktan dolayı görünmüş olabilir. Alttan ışık tutmadan atarsan öyle bakalım bir de
A Anl21 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 149 20 18 28 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anl21 #3 hermionepotter .!.: Böyle sağlıklı sonuç olmaz sanki ya, o çizgi orada zaten oluyor ışıktan dolayı görünmüş olabilir. Alttan ışık tutmadan atarsan öyle bakalım bir de Genişletmek için tıkla... Normal bakınca solgun bir silik çizgi var, fakat kamerada gözükmüyor diye atamıyorum.
hermionepotter .!.: Böyle sağlıklı sonuç olmaz sanki ya, o çizgi orada zaten oluyor ışıktan dolayı görünmüş olabilir. Alttan ışık tutmadan atarsan öyle bakalım bir de Genişletmek için tıkla... Normal bakınca solgun bir silik çizgi var, fakat kamerada gözükmüyor diye atamıyorum.