• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ola bilirmiyim?

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Merhaba kizlar.Ben bu ay ilk kez bebek denemesi yaptim, yeni evliyim.Ovulasyon testi yaptim adetimin 15.gunu kirmizi cizgi geldi 16.gun siliklesti.Ben de 12, 13, 15, 16, 17, 19.gunleri degerlendirip iliskiye girdim.Fakat yeni evliyim diye sivi vazelin yagi kullaniyorum.Acaba spermi oldururmu?Adetime daha 1 hafta var.Hic bir belirtim yok ama cox heyecanliyim.Bir tek 2 gundur gaz sancim oluyor.Dun ishal oldum bugun de cok sanciyla uyandim sabah.Acaba test yapsam cikarmi?Bu arada sag yumurtaligimda 4santimetre cikolata kistim var.Solda bi problemim yom adetlerim gayet duzenli

Son düzenleme:
3 4 gün kala erken gebelik testi yap çıkabilir. 🤗

Olabilirsin ama adet gününü bekle derim

Test aldim ama erken gebelik testi degil one step ismi
Pikden sonra 12.gün filan çıkmaya başlıyor ama hmgaranti olan 14.günü yani regl günü yapmak. Normal testse harcama şimdi.

Hamilelik tabiki olabilir ama test icin cok erken 3 gun kala yapilabilir

Canım bizde deniyoruz bebek için . Ve sana her adetime ili üç gün bir hafta kala garanti olsun diye kan testi yapıp negatifi gören biri olarak sunu söylemeliyim ki akısına bırak . Tabi yumurtlama gününü takip et çikolata kistlerinin tedavisini yap kiloluysan ver sağlıklı beslen bal corekotu ye tarçın ye. Ama adetinin geçmesini bekle sabret ve her zaman hayırlısını iste akısına bırak . Ben sürekli hayal kırıklığı yaşadığım için bunlai söylüyorum sana insallah hamile olduğunun haberini verirsin burdan bizlere 🙏❤️

Kizlar bende bir sey sormak istiyorum, benim gogus agrim vardi yumurtlamadan sonra ve bir kac gun once gecer gibi olmuştu bende dedm tamam adet olcam ondan gecti cunku normalde hep böyle olmustur yalniz bu sabahtan beri asiri agri tekrardan başladı sizce sebebi ne olabilir , adetime de 5 gun var

Canım bizde deniyoruz bebek için . Ve sana her adetime ili üç gün bir hafta kala garanti olsun diye kan testi yapıp negatifi gören biri olarak sunu söylemeliyim ki akısına bırak . Tabi yumurtlama gününü takip et çikolata kistlerinin tedavisini yap kiloluysan ver sağlıklı beslen bal corekotu ye tarçın ye. Ama adetinin geçmesini bekle sabret ve her zaman hayırlısını iste akısına bırak . Ben sürekli hayal kırıklığı yaşadığım için bunlai söylüyorum sana insallah hamile olduğunun haberini verirsin burdan bizlere 🙏
Amin cok tesekkur ederim ALLAH hepimize nasip etsin❤

Back