Hamile ne zmaan kalırım

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Ben iki yıllık evliyim yeni yeni çocuk istiyoruz yaklaşık üç aydır deniyoruz yani daha doğrusu korunmayı bıraktı eşim. Doktora gittim allaha şükür her şeyim gayet normal. Ama hamile kalamadım. Sizce normal mi ben mi abartıyorum. Adetlerim düzenli hatta erken oluyorum. Şuan adetime iki gün var test yaptım negatif çıktı

Doktorlar 1 yıla kadar normal diyor.. Yinede siz gebelik düşünüyorum diyerek kadın doğuma gidin hormonlarınıza bakılsın. Hemen olacak diye birşey yok. 13. ayım sorun yok, hala bekliyorum :)

Aramıza hoşgeldin:) gözlerim sonucu genelde 1-1,5 sene içinde hamile kalınıyor hiçbir sıkıntı olmasa bile. Stres yaptıkca tarihi ileri atarsın ben 11 aydır deniyorum. Her şey olması gerektiği gibi şükür ama denk gelmiyor. Sanırım kısmet boyutuda var.

Ovulasyon gününüzü hesaplayın. Kaç günde bir adet oluyorsunuz.

Sadece siz değil eşiniz de mutlaka kontrole gitmeli.eger onda da sorun yoksa,kafanızı rahat tutun.vakti zamanı gelince olacak inşallah.stres her şeye engel,bunu unutmayın.

Yumurtlama günlerini takip edebilirsin bunun için testler var onlari yapabilirsin..
Hayirlisiyla olur inşAllah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…