• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimmmmm

leydi1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
56
20
3
28
Kızlar merhaba bu ay folik Asite başladım reglden sonra düzenli olarak 2 günde bir birliktelik oldu şuan adete 4 gün var sabah erken gebelik ve kaset test yaptım. 6 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz görselleri ekliyorum sizce hamile olabilir miyim? 5 6 dk içinde çıktı çizgiler fotoğrafları birkaç saat sonra çektim

Eklentiler

• IMG_8405.jpeg
    IMG_8405.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_8401.jpeg
    IMG_8401.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_8403.jpeg
    IMG_8403.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 111
  • image.jpg
    image.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar merhaba bu ay folik Asite başladım reglden sonra düzenli olarak 2 günde bir birliktelik oldu şuan adete 4 gün var sabah erken gebelik ve kaset test yaptım. 6 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz görselleri ekliyorum sizce hamile olabilir miyim? 5 6 dk içinde çıktı çizgiler fotoğrafları birkaç saat sonra çektim
Canım ArtıMed ve Days Doctor bu 2 teste asla güvenme geçen ay aynı şekilde kaset test dahil 5 testte Pozitif gördüm ve kan verdim.
Sonuç negatif.
Üstelik hiç pozitif çıkmazdı, çok inanmıştım. Başka marka dene lütfen

Artımedin erken gebelik testi bana yalancı pozitif çıkardı ama kaset test daha belirgin adetiniz geçti mi yarın bir kan verin bence
Adetim geçmedi henüz 4 gün var yarın kan vericem bakalım inşallah vardır ☺️🙏 bende çok güvenemiyorum testlere daha önce başka marka da pozitif çıkarmıştı kanda negatifti

Canım ArtıMed ve Days Doctor bu 2 teste asla güvenme geçen ay aynı şekilde kaset test dahil 5 testte Pozitif gördüm ve kan verdim.
Sonuç negatif.
Üstelik hiç pozitif çıkmazdı, çok inanmıştım. Başka marka dene lütfen
Yaaa öyle mi çok üzüldüm büyük hayal kırıklığı gerçekten yarın kan vericem bakalım umarım negatif değildir ama benimde çok umudum yok hayırlısı artık 🥹 sizinde bu şekilde mi çıkmıştı silik

Yaaa öyle mi çok üzüldüm büyük hayal kırıklığı gerçekten yarın kan vericem bakalım umarım negatif değildir ama benimde çok umudum yok hayırlısı artık 🥹 sizinde bu şekilde mi çıkmıştı silik
Evet, hatta ertesi gün yaptım yine pozitif gördüm ben. Lanet olsun o testlere

Artımede pek güven olmuyor bence kan vermeden önce evde pozitifi görün öyle kan verin sabah ilk idrarla farklı test yapın

canım bende aynısını yaşadım silik gördüm ama negatif farklı markaların testini al gün gün takip et kırmızılık artarsa kan verirsin

Back