• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİMMMM NOLUR CEVAP

Denizzz tubaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
43
14
3
27
KIZLAR HER AYIN BASINDA ADET OLUYORDUM EN SON 1 OCAKTA OLDUM 29 OCAKTA KAHVERENGİ LEKE GELDİ 3 GÜN GECTİ HENÜZ HALA ADET OLMADIM AMA HAMİLELİK BELİRTİLERİ YOK SADECE KARNIM ŞİŞ VE BAZEN KASIKLARIM AGRIYOR GECİYOR BATMA OLUYOR BAZEN FAKAT UZUN SÜRMÜYOR AĞRILAR GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞ VE ACIYOR TEST YAPTIM AMA ANLAYAMADIM HAMİLE OLABİLİR MİYİM SİZCEE

KIZLAR HER AYIN BASINDA ADET OLUYORDUM EN SON 1 OCAKTA OLDUM 29 OCAKTA KAHVERENGİ LEKE GELDİ 3 GÜN GECTİ HENÜZ HALA ADET OLMADIM AMA HAMİLELİK BELİRTİLERİ YOK SADECE KARNIM ŞİŞ VE BAZEN KASIKLARIM AGRIYOR GECİYOR BATMA OLUYOR BAZEN FAKAT UZUN SÜRMÜYOR AĞRILAR GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞ VE ACIYOR TEST YAPTIM AMA ANLAYAMADIM HAMİLE OLABİLİR MİYİM SİZCEE
Testinizi atabilirseniz bakalım

Testin resmini atsanız
CDD08BC1-CF90-4FEB-B35D-DB621AD9F11B.png
CDD08BC1-CF90-4FEB-B35D-DB621AD9F11B.png

Böyle olması gerekiyor ya çok damlattiniz yada test bozuk tekrarlama ihtimaliniz var mı yada direk kan verin en garantisi rabbim gönlünüzce versin

Testiniz bozuk tekrarlayın ama söylediğiniz belirtiler hamilelikte olabilir adet olmak için gelen belirtiler de olabilir canım.. İkisi de aynı oluyor genelde..

Testiniz bozuk tekrarlayın ama söylediğiniz belirtiler hamilelikte olabilir adet olmak için gelen belirtiler de olabilir canım.. İkisi de aynı oluyor genelde..
Aynen o yüzden karıştırıyorda olabilirim fakat leke 1 hafta önce geldiği için kafam karışık lekeden sonra kanama olmadı hic

Aynen o yüzden karıştırıyorda olabilirim fakat leke 1 hafta önce geldiği için kafam karışık lekeden sonra kanama olmadı hic
Leke yerleşme kanaması olabilir canım o yüzden her ihtimalin düşünülmesi normal tekrar test en iyi sonucu verecektir. .İnşaALLAH hamişsindir🤗

Back