• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyimmm?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beautifulwoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
493
205
23
Herkese selamm
Arkadaşlar önceki adet tarihim 10 Mayıs'tı (25 26 yumurtlama günlerini değerlendirdik)
8 Haziran adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım ve çok fazla hafif sulu ama beyaz akıntım var normalde adetten önce memelerde ağrım olurdu bu ay olmadı çok hafif meme başı agiriyor o kadar sizce hamile miyim 🥹
Sizde durumlar nasıl konuşalım 🥰

Test yapın varsa çıkar büyük ihtimalle ☺️ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😍

Kızlar regle tam 1 hafta var bu ay rahim filmi çektirdim +folik asit kullanıyorum adetime 1 hafta var beyaz akıntım var sürekli bi sıcak basması heveslenmekte istemiyorum ama bilmiyorum da belimde sırtımda ağrı oluyo kasıklarımda ara ara sancı giriyo şişkinlik var nodmalde adetime 10 gün veya 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ağrırdı şuan o yok ama bilemiyoruuuuummm 🤷‍♀️🤦‍♀️

Kızlar regle tam 1 hafta var bu ay rahim filmi çektirdim +folik asit kullanıyorum adetime 1 hafta var beyaz akıntım var sürekli bi sıcak basması heveslenmekte istemiyorum ama bilmiyorum da belimde sırtımda ağrı oluyo kasıklarımda ara ara sancı giriyo şişkinlik var nodmalde adetime 10 gün veya 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ağrırdı şuan o yok ama bilemiyoruuuuummm 🤷‍♀️🤦‍♀️
Hepsi seninle aynı yaşadım hatta 3 gün gecikti ama 3. Günün akşamı adet oldum 😓
İnşallah bı daha ki ay
Umarım sen hamilesindir 🤍

Merhaba Kızlar benim de çok sulu arasında beyazlı akıntılarım var. Kasıklarım da çok ağrıyor bir haftadır yumurtalarım patlatacak gibi. Regle daha bir haftam var. Böyle olup gebe kalanda olmuş ama adet olanda. Folik asit kullanıyorum acaba ondan olabilir mi?

Merhaba Kızlar benim de çok sulu arasında beyazlı akıntılarım var. Kasıklarım da çok ağrıyor bir haftadır yumurtalarım patlatacak gibi. Regle daha bir haftam var. Böyle olup gebe kalanda olmuş ama adet olanda. Folik asit kullanıyorum acaba ondan olabilir mi?
İnşallah hamilesindir canım ❤️
Benim her ay memelerde ağrı hassasiyet olurdu o ay olmadı ama akıntım ve sol kasık ağrım vardı inşallah bu ay hamile olurum 🥹🤲🤍🤍

Yaa hiç meme ağrım yok benimde normalde ilk belirtilerden. Acaba akıntı mantar mı diye de düşünmüyor değilim am bilmiyorum böyle mi olur ki ilk defa böyle birşey yaşıyorum

Yaa hiç meme ağrım yok benimde normalde ilk belirtilerden. Acaba akıntı mantar mı diye de düşünmüyor değilim am bilmiyorum böyle mi olur ki ilk defa böyle birşey yaşıyorum
Mantar süt kesiği gibi olur kaşıntı olur ve kırmızı olur. Hamilelik akıntısı sulu ve beyaz olur

Bende biraz krem gibi ama kesik kesik işte. Çok arada ondan bilemedim. Su oranı da git gide arttı. Önce akıntı krem gibiydi bir kaç gün sonra arttı ve su oranı çoğaldı.

Back