• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİMMM??

cancaazim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
5
0
16
33
Arkadaşlar merhaba, ben 4yillik evliyim, su an da 14 aylık bi oğlum var. Bebeğim henüz çok küçük ve hala emzirdigim için 2. bir bebek düşünmüyoruz.Esimle de sin derece dikkatliyiz bu konuda, herhangi bi ilac da kullanmiyorum.24 ocak son regl tarihim 26 gunde 6 gun oluyorum. Ancsk 10 gun reglim gecikti, hic sasmazken... Dün öğleden sonra kendim gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bu sabah da testi tekrarladım 2. çizgi daha belirgindi. Hemen kanda gebelik tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonuçları yarin alacağım. Sizce hamile miyim? Rabb'im verirse basımın üzerinde ama plansız bir gebelik olacak benim icin.

Size sorum idrarda pozitif cikan ama kanda negatif çıkan var mi?

Lütfen yardııımmmm...

Idrarda cikan testler genelde %99 diye biliyorum ama kanda vermissin zaten bence büyük bir ihtimalle hamile olabilirsin

Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi :cry:

Yani hamile degilmisiniz dediler anlamadm ama test böyle çıkmasıda normal deil belki çok yeyeni bişeydir dr bişey demedimi M Mikkimouse
İdrar testinde hafif silik cikti ertesi gun erken gebelik t. Yaptim ondada silik cikti ayni gun kan verdim kandada cikmadi napsam bende bilemedim kanda cikip idrarda cikmasa dersinki cok yeni bu tam tersi oldu kana dusmeden cocuk idrarda cikmazki o yuzden umutsuzluga kapildim

İdrar testinde hafif silik cikti ertesi gun erken gebelik t. Yaptim ondada silik cikti ayni gun kan verdim kandada cikmadi napsam bende bilemedim kanda cikip idrarda cikmasa dersinki cok yeni bu tam tersi oldu kana dusmeden cocuk idrarda cikmazki o yuzden umutsuzluga kapildim
Geç döllememi acaba anlamadım. acaba yumurladınmı ?yada yumurtlayacakmıydın ?üstünde dur bnce

Back