• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimmm? Lütfen cevapp

Betusskuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
72
27
88
31
Arkadaşlar geçen ay adetim 2 gün gecikti 3. Gün akşamı regl oldum. Bu ay da iki gün gecikti bugün üçüncü gün akşama kadar bir şey yoktu akşam lavaboya gittim, açık pembe akıntıyla karışık bi damla kan gelmişti tüh dedim hasta oldum. Sonra komşuya falan gittik 5-6 saat geçti aradan eve geldim lavaboya girdim hiç kan falan yok. Geçen aydan beri mantar var bende, görümcem iki hamileliğinde de mantar olmuş o da beni şüphelendirdi. Bi de benim normalde üç gün önceden belim başlar ağrımaya hem de kopacak şekilde, bugün regl olduğumu sandığmda bile ağrımadı hiç ağrım olmadı öncesinde de şuanda da nolur bi fikir
Verin kafayı yicem

Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

İkincü teste göre hamilesin. İnşallah sağlıklı gebeliktir ve yükselir

İnşaallah az da yükselme var 11 yıldır hasretini çekiyorum

Maşallah doğal yolla mı oldu? Rabbim size bağışlasın. Siz pozitif düşünün inşallah haftaya güzel haberler alırsınız

Back