Hamile miyimm yardımm

mrso1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
51
8
27
yumurtlama günümde 2 gün üst üste geri çekilerek korunmadan ilişkiye girdim eşimle. Yaklaşık 3 gün sonra özellikle sağ tarafımda (ara ara solda da ) kasık ağrısı, aşırı gaz sorunu, gece yatmadan ve sabah uyandığımda hafif mide bulantısı ve şiddetli regl ağrısı gibi (sadece 1 kere oldu,diğerleri ara ara oluyor) şeyler yaşadım. Reglime 11 gün vardı bunlar olmaya başladığında. Su an reglime 6 gün var. Ara ara bu belirtiler olmaya devam ediyor. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Kanda ya da idrarda çıkar mı fikirlerinizi bekliyorum

yumurtlama günümde 2 gün üst üste geri çekilerek korunmadan ilişkiye girdim eşimle. Yaklaşık 3 gün sonra özellikle sağ tarafımda (ara ara solda da ) kasık ağrısı, aşırı gaz sorunu, gece yatmadan ve sabah uyandığımda hafif mide bulantısı ve şiddetli regl ağrısı gibi (sadece 1 kere oldu,diğerleri ara ara oluyor) şeyler yaşadım. Reglime 11 gün vardı bunlar olmaya başladığında. Su an reglime 6 gün var. Ara ara bu belirtiler olmaya devam ediyor. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Kanda ya da idrarda çıkar mı fikirlerinizi bekliyorum
Erken gebelik testinde çıkar varsa

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Test almak istiyorum ama henüz 6 gün var korkuyorum negatif çıkar diye. Erken gebelik testi sonuç verir mi yani

Mide bulantısı yaşanmaz ilk gunden. Korunmasız ilişkide üstelik iki gün üst üste olan ilişkide riskiniz yüksek. 6 gün sonra öğreneceksiniz.hayirlisi

Merhaba tabi hamile olma ihtimaliniz var yalnız sunu merak ediyorum hamile kalmak istiyorsanız neden geri cekilme yöntemi ile ilişkiye giriyorsunuz
Aslında fikir olarak kafamızda yoktu. Sadece bu belirtileri yaşamaya başlayınca heyecanlanmaya başladım. Ve olması yönünde duygularım gelişti. 1 yaşında oğlum var, ilerde kardeş istiyorduk. O yüzden biraz heyecanlandım :)

4 gün kala artımed test aldım negatif çıktı. Su an 2 gün var. Adetimin geçmesini bekleyeceğim. Sizde durum nedir gecikme var mı

Benim de 26sında beklenen adet günüm. 19 Ağustosta artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha sonra yaptığım kaset testlerde çizgi göremedim. 3 gün var beklenen adetime bekleyemiyorum zaman geçmiyor sanki...🥲

Ya bu artımed iyi değil diyorlar o yüzden kafam çok karıştı. Normalde yarın olmam gerekiyor. 1-2 gün daha bekleyip başka marka alacağım

X