hamile miyimm? Yardımcı olur musunuz?

Angels-123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
20
4
31
Merhaba arkadaşlar son adetimi 13 nisanda oldum ve 27 nisan yumurtlama günümdü o günde eşimle ilişkiye girdik, dün sabah yani 12 mayısta kasıklarımda şiddetli ağrı hissettim ve lavaboya gittiğimde bir kan pıhtısı şeklinde parça düştü bende adet oldum sandım ama ondan sonra hiç kan yoktu iki gündür kan gelmiyor sadece peceteye sildiğimde kahverengi akıntı ve kan pıhtıları görüyorum. Adet kanaması değil dimi bu? Hamile miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum yada düsük mü diye bir de bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı çok erken olacağı icin belli olmaz diye düşündüm. Daha önce böyle bir durum yasayan var mı? Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim..

Belkı yerlesme kanamasıdır kanaman gece olmustur yattıgun ıcın akmamıs ıcınde bırıkmıs kalkınca dusmustur bekledıgı ıcınde pıhtı halını almıstr canım cok merak edyrsan kan testı yaptr en kesın snuc ondan alırsın ama bır kac gun daha bekle adet gelmezse gdersın dktra dusuk hem ck agrılı hemde buyuk el kadar pıhtılı olyomus ben yasamadın oyle duydum ay bırde lısedeyken kızlar tıvaletınde kcaman bı pıhtı grdum annem kızın bırı fena adet olmuus dedım saf saf anlattım annem o zmn o adet degıl bebek dusurmus bırı dedı baya kcaman bseydı yanı fındık kadardan dusuk olmz tahmınımce

Belkı yerlesme kanamasıdır kanaman gece olmustur yattıgun ıcın akmamıs ıcınde bırıkmıs kalkınca dusmustur bekledıgı ıcınde pıhtı halını almıstr canım cok merak edyrsan kan testı yaptr en kesın snuc ondan alırsın ama bır kac gun daha bekle adet gelmezse gdersın dktra dusuk hem ck agrılı hemde buyuk el kadar pıhtılı olyomus ben yasamadın oyle duydum ay bırde lısedeyken kızlar tıvaletınde kcaman bı pıhtı grdum annem kızın bırı fena adet olmuus dedım saf saf anlattım annem o zmn o adet degıl bebek dusurmus bırı dedı baya kcaman bseydı yanı fındık kadardan dusuk olmz tahmınımce

Daha önce böyle adet olmadım yani kırmızı kan ve en az 3 gün gelirdi hep. dediğiniz gibi yerleşme kanaması diye düşünüyorum ama onda da pıhtılar olurmu ki, bide kahverengi çamur gibi. Düşükte o kadar büyük mü
Oluyor Cidde'n Of düşünmekten kafayı yicem. Pazartesi kan testi yaptırıcam , bebeğe de hazır deilim ama istiyorum da içimde de öyle bi his var bilmiyorum artık sabredip sonucu öğrenicem

Daha önce böyle adet olmadım yani kırmızı kan ve en az 3 gün gelirdi hep. dediğiniz gibi yerleşme kanaması diye düşünüyorum ama onda da pıhtılar olurmu ki, bide kahverengi çamur gibi. Düşükte o kadar büyük mü
Oluyor Cidde'n Of düşünmekten kafayı yicem. Pazartesi kan testi yaptırıcam , bebeğe de hazır deilim ama istiyorum da içimde de öyle bi his var bilmiyorum artık sabredip sonucu öğrenicem

Sonucu alınca buraya yaz :) tatlım hazır degıkım falan deme bak bız uc yıllık evlıyız ılj sene ıstemedık ıkı yıldırda olmyor sebebsız yere yanı Allah ın gucune gıder ararsın snra yerlesme kanaması kahverengı olyomus zaten bak pıhtı durumundada bı tahmınım vardı acıkladım sana neyse hakkında hayrlısı olsun evlat buyuk bır nımet

X