Adetime 9 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testlerim tam koyu degil dün tekrar idrar testi yaptım yine silik kan degerlerim üst üste <2.0 çıktı yükselir mi geç döllenme olabilir mi ?
Adetime 9 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testlerim tam koyu degil dün tekrar idrar testi yaptım yine silik kan degerlerim üst üste <2.0 çıktı yükselir mi geç döllenme olabilir mi ?Eki Görüntüle 2245248
Eki Görüntüle 2245245
Pnar37
Canim 9 gun cok erken kanda görünmeyen idrarda görünmez sanıyorum ki çünkü idrara daha gec düşüyor. Insallah testlerin yaniltmaz erken ogrenenlerden olursun...
Ovu. Testinde 7 ve 8de pik olmuş gibi en belirgin onlar cunku. Test yaparken sivi alimina dikkat ettin mi peki?
Adetime 9 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testlerim tam koyu degil dün tekrar idrar testi yaptım yine silik kan degerlerim üst üste <2.0 çıktı yükselir mi geç döllenme olabilir mi ?Eki Görüntüle 2245248
Eki Görüntüle 2245245
Sende kendimi gördüm :) benım testlerımde boyleydı taa ki adetım 4 gün gecıkınce ıkıncı cızgı net cıktı :) adetıne daha 9 gün varmıs bekle kuzum adetıne 1 gün kala testı tekrarla pozıtıf cıkarsa gecıkmende kan ver bence gebelık var olmasa 9 gün kala sılık dahı cıkmazdı :) şimdiden tebrik ederim güzel haberini alırız ınsallah :)
Eki Görüntüle 2245245