• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimm ?🌸

Pnar37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
47
7
1
27
Adetime 9 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testlerim tam koyu degil dün tekrar idrar testi yaptım yine silik kan degerlerim üst üste <2.0 çıktı yükselir mi geç döllenme olabilir mi ?
AF0FA782-7431-4310-93A6-F95056E6859C.jpeg
106FA549-97EB-4C55-9EC0-4FC7FCBBF4A5.jpeg

Testi baya erken yapmışsın canım daha olsa da zor çıkar ama buna rağmen silik çizgiyi görüyorum testlerin birinde, inşallah vardır

Bende adetim geçmeden yapmıştım böyle çıkmıştı, hamileymisim. 2,5 aylık kızım var simdi😍 hayırlısı olsun hakkında

Pnar37 Pnar37 Canim 9 gun cok erken kanda görünmeyen idrarda görünmez sanıyorum ki çünkü idrara daha gec düşüyor. Insallah testlerin yaniltmaz erken ogrenenlerden olursun...

Ovu. Testinde 7 ve 8de pik olmuş gibi en belirgin onlar cunku. Test yaparken sivi alimina dikkat ettin mi peki?

İnşallah ya allahım hayırlısıyla nasip etsin bana da isteyen herkezede 🥰

Adetime 9 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testlerim tam koyu degil dün tekrar idrar testi yaptım yine silik kan degerlerim üst üste <2.0 çıktı yükselir mi geç döllenme olabilir mi ?Eki Görüntüle 2245248 Eki Görüntüle 2245245
Sende kendimi gördüm :) benım testlerımde boyleydı taa ki adetım 4 gün gecıkınce ıkıncı cızgı net cıktı :) adetıne daha 9 gün varmıs bekle kuzum adetıne 1 gün kala testı tekrarla pozıtıf cıkarsa gecıkmende kan ver bence gebelık var olmasa 9 gün kala sılık dahı cıkmazdı :) şimdiden tebrik ederim güzel haberini alırız ınsallah :)

Adetime 9 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testlerim tam koyu degil dün tekrar idrar testi yaptım yine silik kan degerlerim üst üste <2.0 çıktı yükselir mi geç döllenme olabilir mi ?Eki Görüntüle 2245248 Eki Görüntüle 2245245
Ve şunu da eklıyım bende ılk ıdrarda gebelık cıktı kanda regl gecıkmesı yaklasık 1 hafta olunca cıktı cunku gec dollenme yasadım

Bende geç döllenme diye şüpheleniyorum yanılmam inşallah 7 aydır bekliyorum daha önce çok test yaptım hiç çizgi gördügüm olmamıştı 🙏🙏🙏

Back