• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyimdir?

abbasesultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
18
0
1
2 yıllık evliyim 21 yaşındayım. en son ilişki ovulasyonun en önemli gününde oldu.. adetim 8 gün gecikti. karnımda gerilme,göğüs uçlarımda acıma var kasıkta bi defa arka arkaya batma oldu göğsümde de. kokulara karşı hassasiyet oluştu evdeki tereyağını attım.... ama şimdi sadece karnımda gerilme var göğüslerim acıo ve çok uyuyorum.. sınav stresim var ondan mı gecikti bilmiyorum. test yapmaya korkuyorum belirtiler nelerdir? :54::54:

2 yıllık evliyim 21 yaşındayım. en son ilişki ovulasyonun en önemli gününde oldu.. adetim 8 gün gecikti. karnımda gerilme,göğüs uçlarımda acıma var kasıkta bi defa arka arkaya batma oldu göğsümde de. kokulara karşı hassasiyet oluştu evdeki tereyağını attım.... ama şimdi sadece karnımda gerilme var göğüslerim acıo ve çok uyuyorum.. sınav stresim var ondan mı gecikti bilmiyorum. test yapmaya korkuyorum belirtiler nelerdir? :54::54:

tereyagına karsı olan tıksıntı harıc gerı kalanlar adet belırtısıde olabılır. benımde bı kere 15 gun gecıkmıstı kesın hamıleyım dıyodum ama psıkolojıkmıs :) suanda hamıleyım ve hamıle oldugumu anlayamamıstım.adet gecıkmıstı ama aynen adet olacakmısım gıbı gerılme goguslerımde hassasıyet vs. vardı.bu seferde kesın tutmadı dıyodum :D bence hemen bı saglık ocagına gıdıp kan ver aynı gun sonuclanıyo bosuna endıselenmemıs olursun ;)

hayırlı olsuun cnm darısı başıma :16: ovulasyonun en önemli gününde ilişki olunca bende ondan merak ediyorum ama test yapmak istemiyorum belki psikolojiktir die :5:

Back