• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Adet günümden 5 gün önce pembemsi renkte silik kanamam oldu adet dönemine dair ağrı felan hiçbir belirti olmadı.Yok gibi birşeydi kanama.acaba yerleşme kanaması mıydı yardımcı olursanız arkadaşlar

Idrr testi kan testi yaptırmayı düşünür musunuz ?

eğer düzenli adet görüyorsan kan testi yaptırabilirsin.

kızlar yardım edin ya. Dün öğlen birazıcık pembe kan geldi ara ara ağrı giriyor karnıma ama şuan kan yok. Pskolojik mi akşam kan tahlili yaptıracağım?

Sonuc ne :)

kızlar yardım edin ya. Dün öğlen birazıcık pembe kan geldi ara ara ağrı giriyor karnıma ama şuan kan yok. Pskolojik mi akşam kan tahlili yaptıracağım?
Lekelenme olabilir benimde öyle oldu 1 hafta sonra test yaptım pozitif çıktı

Lekelenme olabilir benimde öyle oldu 1 hafta sonra test yaptım pozitif çıktı

Canım regl oldum ama hani ilk defa bukadar az geldi . Dün doktora gittim çünkü doktor reglinin ikinci günü gel demişti. Alttan muayne etti klomen verdi. Eğer birşey olsaydı alttan göremez miydi?

Görürdü benim ultrasonda çıkmadı alttan baktı keseyi gördü

Adetin 2 günü muayene ediliyor genelde daha net oluyor ama yumurtlamayı takip etmek lazım Çatlıyor mu catlamıypr mu diye o dönemde birleşme olması lazım

Arkadaşlar gebeliğim boş gebelikmiş :(hamile kalmadan önce su çiçeği çıkarmıştım acaba nedeni o mudur

Back