• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

esila1988

Ne göze alabildim, ne gözümü alabildim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
560
116
103
37
Merhaba bayanlar,
Vajinismus hastasıyım geçen pazar ilk defa pns başını alabildim. O an boşalma oldu. 3 gündür sık idrara çıkıyorum. Uyku halim var. Adetime 6 gün var. Sizce gebelik şansım nedir?

1 haftada belirti olması zor ama kan tahlilinde 2 günlük bile olsa çıkıyor. Hiç kafanızı bulandırmadan acile gidip kan tahlili yaptırın bence.

Cevabınız için tşkler :) Siz de bu şekilde oldumu (eğer gebelik olduysa)

canım tabi ki olma ihtimali yüksek :) ama adetine yakın test yapman daha iyi olacaktır :) eğer silik veya net çıkarsada kan testine koşarsınız:)

Benim göğüslerimde inanılmaz hassasiyet oldu. Adetime 2 hafta kala adet belirtileri göstermeye basladı. Karnım şişti, göğüslerim çok acıyordu. Acaba mı dedim hatta rüyamda gördüm ama testte çıkmadı. Keşke kan tahlili yaptırsaymışım çünkü hamileymişim :) Bahsettiğim belirtiler oldugunda 1.5 haftalık falan hamileymişim. Vücudunuzu iyi tanıyorsanız değişiklikleri hemen farkedeceksinizdir.

canım tabi ki olma ihtimali yüksek :) ama adetine yakın test yapman daha iyi olacaktır :) eğer silik veya net çıkarsada kan testine koşarsınız:)

Sizinde bebeğiniz hayırlı olsun ağzın bal yesin inş çok istiyorum.
Ama tam bi ilişki olmadı bizimki :(

Ama tam bi ilişki olmadı bizimki :KK43:
canım önemli olan spermlerin içeri girmesi tamamı felan girme mevzusu değil :) eğer spermler yerine ulaştıysa olabilir :)

Ama tam bi ilişki olmadı bizimki :KK43:

yahu ne bekliyorsunuz o zaman :) Hastane imkanınız varsa hemen acile gidin ve kan verin. Her dakika kafanız mesgul olacagına 1 saat ( zor olsa da ) bekleyin olsun bitsin :) ben bile merak ettim :)

yahu ne bekliyorsunuz o zaman :) Hastane imkanınız varsa hemen acile gidin ve kan verin. Her dakika kafanız mesgul olacagına 1 saat ( zor olsa da ) bekleyin olsun bitsin :) ben bile merak ettim :)
ama cnaım adetine 6 gün varmış biraz beklemesi daha iyi olur bence şimdi gidip negatif çıkma ihtimali yüksek

Hayalkırıklıgına ugrasın istemiyorsun anlıyorum da kanda 2 günlük hamileyse bile çıkıyor . Ha tabi beklemek istiyorsa beklesin de çok heyecanlı ve istekli ya :) Ondan didim ben :)

Şuan işteyim kızlar çıkınca bir mani çıkmazsa eğer giderim.

Simdi ciktim isten. Acile gitsem devlete yapmazlar tahlil dedi bi arkadas

neden yapmazlarmış? özelde yaptırmıstım ben 30 liraydı. gerçi aç karına yaptırsan daha saglıklı olur bence.

Devlet hastanesinde ole dedi

Back