• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE MIYIM?

nurss11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
9
0
1
29
Merhaba hanimlar, yaklasik 2 ay once kurtaj oldum bos gebelikten. Sonrasinda adetim bekledigim tarihte geldi herhangi bir gecikme yasamadim.Ama bu ay yasiyorum 11 Aralikta adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadim 4 kez idrar testi yaptim fakat negatif.Ne adet ne de hamilelik belirtisi yasiyorum...Sizce biraz daha beklemeliyim?bu konuda tecrubelilerden fikir almak isterim tesekkurler

Merhaba hanimlar, yaklasik 2 ay once kurtaj oldum bos gebelikten. Sonrasinda adetim bekledigim tarihte geldi herhangi bir gecikme yasamadim.Ama bu ay yasiyorum 11 Aralikta adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadim 4 kez idrar testi yaptim fakat negatif.Ne adet ne de hamilelik belirtisi yasiyorum...Sizce biraz daha beklemeliyim?bu konuda tecrubelilerden fikir almak isterim tesekkurler
Testleri ne zaman yaptın canım

Canım benim hem geçmiş olsun hem de inşallah hayırlı olsun.. Hemen ya kan testi ya da doktoruna gitmelisin. Genelde adetinin üzerinden 10 gün geçmeli derler ama sen özel bi durum yaşamışsın.. Allah gönlüne göre versin! :KK54:

Neredeyse aynı durumdayız bende adet günümde ilaç kullanmam gerektiiği için test yaptırdım her ihtimale karşı çünkü kalp ilacıydı kullanıcağım bebek için zararlıydı. Kanda 0.1 üç gün sonrada 0.27 çıktı negatif dediler. Ama ben hala rehl olmayınca tekrar doktora gittim alttan muayene yaptı buna kist diyemeyiz deyip lak diye adet söktürücü verdi . Tabi ben arastırdım aynı kist gibi bir yapı oluşurmuş embriyodan önce bebeğin oluşumundaki besinleri sağlamaya ve sonrası için belki odur dedim şimdi tereddütteyim 8 gün oldu gecikeli

Back