• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

ulku1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
2
0
1
41
merhabalar. foruma yeni üye oldum. bi sıkıntım var ve etrafta bunu paylaşıp akıl alacak kimsem yok. o yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Adet dönemim gecikti 10-15 gün kadar oldu. acaba hamilemiyim diye stres oluştu bende. doktora gidemiyorum özel sektörde çalışıyorum izin günüm haftada bir gün. o gündede randevu alamıyorum. bende sağlık ocağına gidip sordum. hemşire hasta olduğum günleri sordu bi hesaplama yaptı. bir iğne yaparız dedi . bu hafta içinde yapılırsa adet olursun dedi. eğer hamilelik varsa onuda sıyırır atar dedi. ama kanaman normalden iki kat fazla olur korkma dedi. 70 tl verip iğneyi yaptırdım. bu arada 5-6 sene önce hamile kalmamak için siprail taktırmıştım. ilk gün sancı ve mide bulantısı oldu. 2. gün yine sancım vardı ve afedersiniz lavaboya gittiğimde avuç içinin yarısı kadar 2 tane kan pıhtısı düştü. bu konu hakkında bana akıl fikir verebilir misiniz hayatımda ilkk kez yaşıyorum böyle bir durumu. hem stresliyim hem korkuyorum. doktora hemen gitmelimiyim bişey olur mu. zehirlenir miyim .

Niye iğne vurdurdun daha doğrusu hamile olduğun belli olmadan o hemşire nasıl müdahale edebiliyor? Ya bebek varsa ona zarar verirse? Ben yanlış buldum inşallah sıkıntı yapamazsın.o spiralden sonra kanama durumu olur çünkü rahim alisiyo zamnla oturuyor yerine

Back