Hamile miyim?

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
395
135
103
31
Merhaba hanımlar düzenli regl gören biriyim şubat ayında 4 gün gecikti hamişim zannettim meğersem strestten yumurtam çatlamamış ve bana söktürücü verdi ve söktürücüyü kullanmadan adet gördüm daha sonra hormon testi yaptırdım temiz çıktı . Ve ben ilaç kullanmadım regl bittikten 4 gün sonra tekrar kanamam oldu yine dr gittim herşey cok normal hiç bir ilaç kullanma dedi bir iki aya hamile kalırsın dedi. Bu ayda adetim 5 gün gecikti göğüslerim sertleşti uçları yarık gibi acıyor rengi koyulaştı ve koyuluk yayılıyor. Göğüsteki damarlarda belli olmaya başladı. İdrar testi yapıyorum negatif çıkıyor kan sonucunu bekliyorum siz ümit var mı?

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff (( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Evet ben bir şey göremedim maalesef. Fakat idrar testi yanıltıcı olabilir en kesin kanda belli olur. Benimki pembe silik çıkmıştı ben ona bile güvenmedim kanda baktırdım o zaman netleşti.

Bende idrar testi yapmıstım ilk önce tek çizgi oluyodu yarım saat sonra ikinci Çizgi baya belirgin cıktı işkillendim ertesi gün sabah iki tane test yaptım ikisi de negatif aradan saatler geçti ikinciçizgi yine cıkmadı herhalde ilk test bozuktu hamile olmama imkan yok dedim attım testleri aksamına son bir kere daha yapayım dedim yaptım negatif ama yarım saat sonra çift çizgi sonra kısa kosa kan verdim fakat sonuc negatif cıktı doktor bana idrar testlerinin %30 yanılma payı var dedi bir de yarım saatten sonra cıkan sonucları dikkate almamak gerekiyor ama sen umarım hamildsindir canım hayırlısıyla cok istiulsun cunku umarım güzel haberler alırsın sevgiler

Evet ben bir şey göremedim maalesef. Fakat idrar testi yanıltıcı olabilir en kesin kanda belli olur. Benimki pembe silik çıkmıştı ben ona bile güvenmedim kanda baktırdım o zaman netleşti.
ben tek teste bakarak yazmadım kı bu yazıyı cnm 3 teste de var cızgı eczane ben arkdadaskar goruox cızgılerı ben ılk defa yamıom bu testlerı tsk ama yorumun ıcınn

tsk ıns ama 5 dk dan sonrasını ve 20 dk sonrasını dkkate almadım

tsk ıns ama 5 dk dan sonrasını ve 20 dk sonrasını dkkate almadım
Canım senin hemen bir kaç dakika da cıktıysa hamileolabilirsin elbette benim hep yarım saat sonra cıktı sende olma ihtimali var inş hayırlısıyla hamilesindir Allah gönlünce versin inş cnm

Canım senin hemen bir kaç dakika da cıktıysa hamileolabilirsin elbette benim hep yarım saat sonra cıktı sende olma ihtimali var inş hayırlısıyla hamilesindir Allah gönlünce versin inş cnm
ıns cnm evet ben ddm kı 5 dk da sılık sılık cıktı bekledıkce daha cok belırgınlestı :)

Kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum sayfayı okudukça kendimi rahatlatıyo bazı yazdıklarınız
Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım ve çok istiyodum olmayıncada çok kötü çöküntü oldu. Ve hala hamile kalmak için uğraşıyorum bu ay adetim gecikti 14 gün olcak yarın geçen ay martın 9 da olmuştum hala tık yok bgn doktora gittim ultrsonda baktı bişi göremedi kan verdim sonuç 0.00 ckti ama hala tık yok gelcek gibi durmuyo acaba geç göllenme olur mu ki yani hamile olabilirmiyim

Canım kan testinde 6 günde dogru sonuc cıkıyormus yani geç döllenme olsa bile cıkardı gibi ama yinede bir hafta daha bekle evde test yap o zamam netleşir inş gönlünce olsun hersy

Canım kan testinde 6 günde dogru sonuc cıkıyormus yani geç döllenme olsa bile cıkardı gibi ama yinede bir hafta daha bekle evde test yap o zamam netleşir inş gönlünce olsun hersy
Benim kasım ayında kimyasal gebelikte 9. Günde kanda cıkmamisti negatfti 14 günde çıktı gene olabilir mi diye umut ediyom işte

Benim kasım ayında kimyasal gebelikte 9. Günde kanda cıkmamisti negatfti 14 günde çıktı gene olabilir mi diye umut ediyom işte
Canım tabi belli olmaz inş istediğin gibi hamilesindir cok isterim Allah gönlüne göre versin bende bebek cok istiyorum sağlıkla kavusalım inşallah inş sende hayırlısıyla gebesindir

Kizlar ya adete iki gun kala idrar tedti negatif cikti yine de umut var mi
Tabikide var herseyi geçtim sizler düzenli adet gören yumurtlayan insanlarsınız neden olmasın hamile olma kalma ihtimaliniz cok yüksek ben 6 aydır adet olamayan bir insanım hormonlarım sıkıntılı tedavisi yok ve bende gebe kalmak istiyorum ama benmki cok cok zor sn sanslısın moralini yüksek tut

Canim ya bnm bi probemim yok ama esimn spermlernde problem cikti bu ay dinlen adetin gelince gel asilamaya gecelm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…