• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

katilice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
88
Bazı yerlerde üstüne görme diye bir olay okuyorum. Geri çekilme yönteminde de şansa hamile kalınabilceğini okuyorum. Nedir doğru olan? Gecikmem yok, ilişkiye girdikten 1 hafta sonra adet oldum. Ama işin ilginç yanı şuydu. Adet sancısı çektiğim gün adet olmadım, ertesi gün oldum. Az az oldum ve 2 gün sürdü. Şimdi ise adet olmama daha varken (15 günlük bir süreç) göğüslerim şiş, duygu değişimleri, karnım şişti ve akıntılarım çok.

Şimdi 1. Kan testi yarın özel hastanelerde yaptırabilir miyim? Kadın doğuma gitmeme gerek var mı yoksa direk danışmadan sadece gebelik testi istiyorum diyip sonucu alıp çıkabilir miyim?

Geri cekilme yonteminde de ihtimal var tabii cunku bosalma oncesi erkekten gelen akinti icinde de sperm bulunuyor. Kan testi icin kadin doguma randevu almaniz lazim ama muayne olmadan direk doktordan gebelik testi istemelisiniz doktor kayit acmadan test yapmiyorlar danismadan. Kan testinde beklenen adet tarihinden itibaren sonuc aliniyor. Anladigim kadariyla sizin 2 gun suren adetinizin uzerinden zaman gecmis yani yaptirabilirsiniz. Bu arada uzerine gorme denilen olay normal adetten cok farkli bir kac damla leke gibi kan ...

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff :KK43:(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

index.php
index.php
index.php

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

:KK43:Arkadaşım adetin geçmiş ve kanda çıkmamış testlere de baktığımda 2. Çizgi yok gibi üzgünüm ama hamile değilsin gibi görünüyor

:KK43:Arkadaşım adetin geçmiş ve kanda çıkmamış testlere de baktığımda 2. Çizgi yok gibi üzgünüm ama hamile değilsin gibi görünüyor
tsk ama herkes cızgılerı gruyor dkkatlı bakıldıgında cok bellı herkes soyluor ama tekrar saolun eczanae de gosterdım herkes gruyor

tsk ama herkes cızgılerı gruyor dkkatlı bakıldıgında cok bellı herkes soyluor ama tekrar saolun eczanae de gosterdım herkes gruyor
O zaman bir hafta bekleyip bi kan testi daha yaptırın doktora değil direk özel hastaneye gidin hcg yaptırcam diyin sonucu siz alın orda değerinizde yazar pozitif olup olmadığı da çıkar ben adetime 2 gün kala yaptırdım ve çıkmıştı inşallah gönlünüzde ki gibi olur

O zaman bir hafta bekleyip bi kan testi daha yaptırın doktora değil direk özel hastaneye gidin hcg yaptırcam diyin sonucu siz alın orda değerinizde yazar pozitif olup olmadığı da çıkar ben adetime 2 gün kala yaptırdım ve çıkmıştı inşallah gönlünüzde ki gibi olur
ıns ya cok tsk ederm ılgınız ıcın cok saolun :)

Canım testlerindeki 2. Çizgi beyaz. Yani hamile değilsin maalesef. Kan testi de yaptırmışsın 0 çıkmış.. şüpheli olsa dhaa farklı bir değer olurdu.. o beyaz çizgiler hayalet çizgi olarak geçiyor ve negatif demek.. pembe olması lazım silik bile olsa.. :(

Canım testlerindeki 2. Çizgi beyaz. Yani hamile değilsin maalesef. Kan testi de yaptırmışsın 0 çıkmış.. şüpheli olsa dhaa farklı bir değer olurdu.. o beyaz çizgiler hayalet çizgi olarak geçiyor ve negatif demek.. pembe olması lazım silik bile olsa.. :KK43:
canım cızgılerı ben goruorum eczacılar da arkadaslarda gruo belkı resım oldugu ıcın gorememısındır bılmıorum

canım cızgılerı ben goruorum eczacılar da arkadaslarda gruo belkı resım oldugu ıcın gorememısındır bılmıorum

evet canım çizgi var fakat beyaz.. o yüzden diyorum ben.. istersen kan testini tekrarlat başka bir yerde..

evet canım çizgi var fakat beyaz.. o yüzden diyorum ben.. istersen kan testini tekrarlat başka bir yerde..
ılk yaptıgım once beyaz 5 dk sonra ıse pembemsı oldu dgerlerı zaten pembe sılık ekranı yan falan yaptıgında cok cok bellı ama tsk :)

Back