Canim sanirim adetin gecmis bi beta hcgye baktirirsan dogru sonucu alucana dusunuyorum eger gec dollenmeyse idrarda cikmayabilir saglik ocaginda yada kadin dogumda yaptirabilirsinMerhabalar 1 yıllık evliyim 2 3 aydır korunmuyoruz , 7 ay kadar sistit ve böbrek enfeksiyonu tedavisi oldum iyileşince bebek için denemelere başladık. Son adetim 21 Kasım, 18 Aralık da tekrar olmam gerekiyordu.
Dayanamayıp 19unda idrar tahlili yaptım ama tek çizgi çıktı. Belirtiler ise midem de reflü tarzı bişi olmaya başladı, gaz problemleri yaşıyorum. Bu kadar erken midede problem yaşayanlarınız oldu mu ?? Ara ara tek taraflı kasık ağrısı oluyor kısa süreli ve duygularım çok karışık.
Geçen ay doktora kontrole gitmiştim folio ya başlamıştım bana geciknce adetin gel dedi ama şimdi varsa ultrasonda çıkmaz. Ne yapmayalım idrarı tekrarlayayım mı? 1 hafta daha bekleyeyim mi?
Teşekkürler
Canim insallah vardir bebesin Allah gonlune gore versin migedem icinde bilemicem canim erken zamanda bulantilari duymustum ama reflu gibi sikayetler cok sonra baslar die biliyorum sut maden suyu gibi seyler icebilirsin yatistirabilirevet 3 gün geçti Yarın sağlık ocağına uğrayacağım sabah kan alıyorlarmış. Midem hala kötü
Bu ay değişikti gaz problemi kasıklarda hafif bir ağrı 6 7 gün devam eden... inş 2 güne öğrenirim sonucu :)adetın gecmıs ıdrarda hemen cıkmayabılır benımkı çok erken cıktı ama herkeste aynı olmaz kanda baktır bu kadar erken mıde problemlerı çıkabılır gazdı kabızdı olabılır hadi inşallah diyelim
Insallah canim yaz buraya tabinane limon biraz iyi geliyor, yarın kan tahlili verirsem çarşamba sonucunu alırım. Yarın sabah da idrar testini yenileyeceğim yazarım sonucu, teşekkür ederim :)
Canim gec dollenme olabilr o yuzden cikmamistir belki isterse bi kadin doguma git adetinin neden geciktigine baksin eger rahim duvari adet olmamana ragmen kalinsa olabilir tabi en iyisini doktor bilir baska testler yapabilirMerhabalar dün akşam gaz sorunlarımın artması üzerine acile gittik, dr gebelik testi yapmadan ilaç vermek istemedi sonuç negatif çıktı. Serum bağladı. Adetimde ilk kez böyle bir gecikme yaşandığı için gebeymişim gibi ilaç verdi ve 15 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. Benim ablam da 2. kızın da aynı şeyi yasadı günü geçtikten 20 gün sonra kanda çıktı. Böyle şeyler yaşayanınız oldu mu?
Canim gec dollenme olabilr o yuzden cikmamistir belki isterse bi kadin doguma git adetinin neden geciktigine baksin eger rahim duvari adet olmamana ragmen kalinsa olabilir tabi en iyisini doktor bilir baska testler yapabilir
Aynen canim rabbim bu mubarek gunun hurmetine herkese en kisa zamanda en hayirlisini nasip etsin insallahhBen bi 5 10 gün daha bekleyeyim adet olmazsam giderim, az önce şunu düşündüm ben hesap yapıyordum 14. gün olursa su zaman olusur su zaman doğar vs diye, Anladım ki benim hesaplamamla değil Yaradanın ol demesi ile oluyor bu işler. Rahatladım böyle düşününce. Hayırlı kandiller bu arada :)
adetim 1 gün geçti. bugün idrar testinde ikinci çizgi yok.adet olacakmışım gibi sancım var.Allahım inşallah hamileyimdir. inanın hasstalanmamak için mücadele ediyorum sanki. : ) işyerindeyim kaç defa lavaboya gidiyorum bir olumsuzluk var mı diye.İnşallah Allahın izniyle bebeğim olsun. dua edin arkadaşlar .Allah her isteyene çocuk nasip etsin inşallah.
Slm arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım reglime 6 gün var şuan sağ kasığimda ağrı var 2,3, 4 gün evvel farklı markalarda erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi belirgin ama silik bir şekilde çıktı bu ağrının sebebi bebek mi yoksa başka bisey mi diye endişelenmeye basladm.
Rabbim inşallah yeniyılda bizi sevindirir.Tabi inşallah hayırlısıyla..Ayni benSuan bende ayni durumdayim. Adet olucam diye aklim cikio surekli lavaboya gidip geliyorum. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla hayirli bi evlat nasip etsin insallahh..
peki siz idrar testi yaptınız mı? Adet sancısı gibi sancı var mı?Rabbim inşallah yeniyılda bizi sevindirir.Tabi inşallah hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?