Hamile miyim?

gulcan0605

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
5
1
1
adetime 9 gün kaldı. Geçtiğimiz 6 gündür alt karnımda batmalar ve şiddetli bel sırt ağrım var. Ağrı bir sağda bir solda hissediyorum. İşimden dolayı mı bilmiyorum sürekli uykulu, dalgın bir halim var. gebelik 9 gün öncesinden belirti verir mi

Merhabalar bu ayın sekizinde adetinin gelmesi gerekiyordu gelmedi dört gün geçti ve test yaptım ilk çizgi kırmızı ikinci çizgi silik kırmızı hamilemiyim fotoğrafa bakın lutfen

Eklentiler

• 20151111_083540.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 43
Canım reglime 8-9 gün önce hissettiğim tek belirti acaip kasık ağrısıydı. Yürürken bacağım ile kasığım arası ağrıdan kopacakmış gibi ağrıyordu.

Cokbozur dileyerek bisey soracagim sadece dün gece istifra ettim o kadar bi belirti yok bu normal mi tesekkur ederim
Normalde beşinci haftadan sonra başlar öğürme veya istifra ama bazı durumlarda erken de olabilir o konuda pek bilgim yok... hadi daha fazla bekleme kan testine git :)

Normalde beşinci haftadan sonra başlar öğürme veya istifra ama bazı durumlarda erken de olabilir o konuda pek bilgim yok... hadi daha fazla bekleme kan testine git :)
Tesekkur ederim kan testini yaptırdım yarın çıkacak sonuç bakalım inşallah tahminler doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…