• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

gulcan0605

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
5
1
1
adetime 9 gün kaldı. Geçtiğimiz 6 gündür alt karnımda batmalar ve şiddetli bel sırt ağrım var. Ağrı bir sağda bir solda hissediyorum. İşimden dolayı mı bilmiyorum sürekli uykulu, dalgın bir halim var. gebelik 9 gün öncesinden belirti verir mi :110:

Merhabalar bu ayın sekizinde adetinin gelmesi gerekiyordu gelmedi dört gün geçti ve test yaptım ilk çizgi kırmızı ikinci çizgi silik kırmızı hamilemiyim fotoğrafa bakın lutfen

Eklentiler

• 20151111_083540.jpg
    20151111_083540.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 43
Canım reglime 8-9 gün önce hissettiğim tek belirti acaip kasık ağrısıydı. Yürürken bacağım ile kasığım arası ağrıdan kopacakmış gibi ağrıyordu.

Cokbozur dileyerek bisey soracagim sadece dün gece istifra ettim o kadar bi belirti yok bu normal mi tesekkur ederim
Normalde beşinci haftadan sonra başlar öğürme veya istifra ama bazı durumlarda erken de olabilir o konuda pek bilgim yok... hadi daha fazla bekleme kan testine git :)

Normalde beşinci haftadan sonra başlar öğürme veya istifra ama bazı durumlarda erken de olabilir o konuda pek bilgim yok... hadi daha fazla bekleme kan testine git :)
Tesekkur ederim kan testini yaptırdım yarın çıkacak sonuç bakalım inşallah tahminler doğrudur:anneadayı:

Back