• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

lucida93

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
159
227
303
Merhaba kızlar, bir aylık evliyim ve pek de dikkat edemeden bir kaç kere ilişki yaşadık, yaklaşık dört-beş gün önce göğsümden süt geldiğini fark ettim ama çok uğraşırsam bir kaç damla, bildiğimiz bembeyaz süt, göğüs büyümesi, kasık ağrısı, sol bacak ağrısı, sırt ağrısı gibi belirtilerim var ama bunlar başka sebepler içinde olabilir diye düşündüm, adet günüme iki gün var ve bugün sabah hamilelik testi yaptım sonuç negatifti, hamilelik testi için henüz erken, daha sonuç çıkmaz mı, yoksa hamile değil miyimdir sizce? Ayrıca aile doktoruma süt gelmesini sordum, üç gün dokunma sonra doktora görün dedi ama hamileliği engellemez, sen istemiyorsan yine dikkat et dedi, ondan olacağını da sanmam dedi.

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Cnm prolaktin hormonu n yüksek olabilir süt ondan gelmiş olabilir

Evet doktor hanım da öyle dedi zaten ama hamileliğe engel değil o dedi, dikkat edilmeyince şüphelendim ben de işte. İnternette yazana göre belirtiler de adet belirtileri ile çok benzeştiği için şüphelerim iyice arttı ama yok galiba..

Evet doktor hanım da öyle dedi zaten ama hamileliğe engel değil o dedi, dikkat edilmeyince şüphelendim ben de işte. İnternette yazana göre belirtiler de adet belirtileri ile çok benzeştiği için şüphelerim iyice arttı ama yok galiba..
Kan testi yaptır. Adetin olursa da 3. Günü prolaktin hormonu na baktır yüksek çıkarsa ilaç veriyor doktor

Bugün erken hamilelik testi alıp yaptım çünkü sağlık ocağımız sadece salı ve perşembe kan testi yapıyor ve çok silik hafif bir çizgi belirdi, yanıltma ihtimali nedir sizce? Yarında gidip normal kan vericem, ertesi gün çıkıyor sonuç değil mi? Kusura bakmayın biraz fazla heyecanlı biriyim de, cevap veren, okuyan herkese teşekkür ederim.

a10-16tests.jpg

11. günde yapıldığı yazan testteki ve 12. gibi, onların arasında bi şey.

Bugün erken hamilelik testi alıp yaptım çünkü sağlık ocağımız sadece salı ve perşembe kan testi yapıyor ve çok silik hafif bir çizgi belirdi, yanıltma ihtimali nedir sizce? Yarında gidip normal kan vericem, ertesi gün çıkıyor sonuç değil mi? Kusura bakmayın biraz fazla heyecanlı biriyim de, cevap veren, okuyan herkese teşekkür ederim.

a10-16tests.jpg

11. günde yapıldığı yazan testteki ve 12. gibi, onların arasında bi şey.
Cnm acilde iki saatte çıkıyor sonuç. Büyük ihtimalle hamile sin cnm

Çok teşekkür ederim, başından beri çok ilgilendiniz. Peki sütün ondan gelmiş olma ihtimali var mı, yoksa doktora gitmeli miyimdir yine de?
Kadın doğumcu ya söylersin cnm. Bazı kişilerde geldiğini duydum hamilelikte. Yinede doktorunuza sorarsanız. İnşallah güzel haber alırız senden

merhaba kızlar ben 17 ağustosta düşük yaptım sonra gebelik olmayınca dr gittim süt hormonum yüksek çıktı (34,29) dostineks verdi 2 tane vardı içinde ptesi perşembe yarım yarım içtim ama dr tekrar kontrole falan çağırmadı gebe kalmak istiyorum sizce kalır mıyım ? neolur cvp yazın şimdiden teşekkürler

Back