Hamile miyim?????

masalzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
29
31
32
Merhaba kızlar adetim 6 gün gecikti ama bazen böyle gecikmeler oluyor ara sıra Karnım sanki hasta olacak mis gibi ağrıyor herhalde oldum diyorum bakıyorum birsey yok bu sabah kalkınca test yaptım çok silik çıktı ama biraz da fark ediliyor eşim dahi fark etti yarın kan testi yaptırıcam ama ümitlendim ara ara mide bulantısı ve karın ağrısı dışında belirti yok sizce olabilir mi

canım testin resmini atsana bakalım varsa 6 gün gecikme ve pozitiflik varsa gözün aydın inşallah aynı sıkıntılar bende de var bnm de4 gün gecikti inşallah vardır bebişlerimiz:):)

canım testin resmini atsana bakalım varsa 6 gün gecikme ve pozitiflik varsa gözün aydın inşallah aynı sıkıntılar bende de var bnm de4 gün gecikti inşallah vardır bebişlerimiz:):)
Maleseff resmi yukle yemiyorum ama yarın kan testinin sonucunu hemen yazıcam inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin sen test yaptın mi

Canım silik çıksa bile hamilesindir ama emin olmak için mutlaka önce kan testi yaptir bende yarın yapi cam merakla bekliyorum

selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve hafif bir kanamam geldi ama hemn geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir,

Benim dün göğüslerim de çok agrıyordu ama bugün geçti beni de karın ağrısı korkutuyor hamile olunca da adet sancısı gibi mi Ağrır acaba birde bu yerlesme kanamasi diyorlar bende hiç öyle bir durum da yok çok heyecanlıyım inşallah olmuştur aslında bu daha ikinci ay ama ben biraz sabırsızim galiba hemen olsun istiyorum

Adet sancısının biraz yogun hali de oluyor ama benim karnım çok ağrımıştı. Sürekli elim karnımda ovalayıp durdum. Yerleşme kanaması bende olmadı, herkeste olacak diye bişey yok. Ayrıca benim de silik çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptım daha da koyuydu. Hamile olabilirsin yarn sonucu söylersin bizlere :)

selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?

Yalvarırım banada bi akıl verin. Daha önce başka konuya yazmıştım cevap veren olmadı. 3yıllık evliyim bu temmuz ayında çocuk için çalışmalara başladık ama Son bir yıldır düzensiz adet görüyordum. Hem gecikiyor hem az geliyor derken pko lu olduğumu öğrendim 3ay(değişik zamanlarda)progestan kullandım ama bırakınca yine adet olamıyordum.soğan suyuna başladım 3ay uyguladım düzeldi iki ay boyunca düzenli adet oldum bu geçtiğimiz Temmuz 3.ay olacaktı soğandan sonra yumurtam gelişir ümidiyle denemeye başladık. 20 haziran son adet tarihimdi ve hala adet olamadım 17gün gecikti. İdrar testleri negatif tabiki..Gecikmeden 13gün sonra doktora gittim kan testi negatif,ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış hamileliğe hazırlık olabilir dedi. Bir hafta bekle yinede dedi ve tarlusol verdi! Bakıyorum tarlusol düşüğe sebep olur diyor korkumdan içemedim. Sizce ben hamilemiyim neyim? Tarlusolu içmelimiyim? Bu arada adet döngüm 34-35 gün geç döllenme olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…