- 7 Mayıs 2015
- 29
- 31
- 32
-
- Konu Sahibi masalzeynep
canım testin resmini atsana bakalım varsa 6 gün gecikme ve pozitiflik varsa gözün aydın inşallah aynı sıkıntılar bende de var bnm de4 gün gecikti inşallah vardır bebişlerimiz:):)Merhaba kızlar adetim 6 gün gecikti ama bazen böyle gecikmeler oluyor ara sıra Karnım sanki hasta olacak mis gibi ağrıyor herhalde oldum diyorum bakıyorum birsey yok bu sabah kalkınca test yaptım çok silik çıktı ama biraz da fark ediliyor eşim dahi fark etti yarın kan testi yaptırıcam ama ümitlendim ara ara mide bulantısı ve karın ağrısı dışında belirti yok sizce olabilir mi
Maleseff resmi yukle yemiyorum ama yarın kan testinin sonucunu hemen yazıcam inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin sen test yaptın micanım testin resmini atsana bakalım varsa 6 gün gecikme ve pozitiflik varsa gözün aydın inşallah aynı sıkıntılar bende de var bnm de4 gün gecikti inşallah vardır bebişlerimiz:):)
İnşaAllah canım:) Allah herkese nasip etsinTabi ki canim hemen yazıcam seninde çok az kalmış bebisi ni kucağına alman darısı başımıza ☺☺