Hamile miyim?

nicneyime

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
9
0
38
Adetin bitmesinden 1 hafta sonra ilişki yaşadım içe boşalma olmadı ve ertesi gün hapı kullandım. Şimdi adet olamıyorum 5 gün geçti. İlişkinin üzerinden ise 22 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamile miyim değil miyim? Bi yardımcı olur musunuz?

testlerde pek yanılma olmuyor.
kesin bi şey söylemek mümkün değil tabi.

teşekkür ederim.. ilişkinin üzerinden 22 gün geçmiş olması testin doğru olduğuna inandırıyor beni.. ama 5 günlük gecikme canımı sıkıyor... o da ilaçtan heralde değil mi?

22 gün geçmiş içe boşalmamış ertesi gün hapı kullanmışsın bence panik yapma hiç hamile olduğunu sanmıyorum. mevsimsel stres ilacın etkisi hepsinin etkisi olabilir gecikmen

merhaba ,
2aylık evliyim.adetim hep bir hafta ileri atarak düzenli pediyodlarda ilerlerken Adetim 1hafta gecikti hala olmayı bekliyorum, normal adet dönemi ile karıştırmamak ıcın her zaman yaşadığım durumlardan farklı olarak aşırı yorgunluk sürekli uyku isteği , sırt ağrısı , iştahsızlık ( neredeyse hiç yemeyecek kadar az) , ve en önemliside sık sık ıdrara cıkma , sık akıntı ve kabızlık yaşıyorum.Çogunlukla tutamayacak kadar çok geliyor , soylemeye utanıyorum ama kacırdıgım bıle oluyor ki hiç yaşamadığım bi durum .ekstra bir mide bulantısı veya aşerme durumu söz konusu değil. Test yapmaya korkuyorum cunkı buna hiç hazır değilim , sizce bu belirtilere göre hamile olabilir miyim ?

BENCE OLABİLİRSİNDE RAHİM KENDİNİ HAZIRLAMAK İÇİN GECİKMİŞDE OLABİLİRSİN TEST YAP KAFAN RAHAT OLSUN HAMİLEYİM VEYA DEĞİLİM DERSİN EN AZINDAN BELİRSİZ OLMAK DAHA ZOR

Merhaba bence hamile olabilirsin? korunmadan mı ilişkiye girdiniz? İçine boşalma oldu mu ve bu adet döngünün hangi aralığına geldi? Bunları yazarsan daha net bilgi verebilirim

Merhaba bence hamile olabilirsin? korunmadan mı ilişkiye girdiniz? İçine boşalma oldu mu ve bu adet döngünün hangi aralığına geldi? Bunları yazarsan daha net bilgi verebilirim

Merhaba, test yaptım negatif cikti ilginize tesekkur ederim, sanırım adet döneminde oldgm için bu belirtileri yaşadım. Korunma durumuna gelince hayır korunmuyoruz iki turlude işler yolunda gitmiyor bu yüzden yasmin isimli d.knt hapı duydum sizce kullanmalimiyim

bende bu belırtıler vardı doktora gııtm galıba hamıleyım dedım sanmam dedı test yaptı hamıle çıktım çünkü önceden böyle şikayet ve belırtılerım olmaazdı ama ınankı olunca düşünceler değişiyor sevgisi aynı anda kalbine yerleşiyorrabbım herkese gönlüne göre versin şimdi yenı evlısın tadını çıkar

yasmını kullandım doğum kontrol hapı dıye verdıler 3 ay kullandım bıraktım 3 ay sonra hamıle kaldım bi zararı olmadı bana

kızlar merhaba;

benım adetim 5 gün geciktiç. bu hafta sonu bneım ıcın onemlı ola bır sınava gıreceğim o yüzden stresten olabileceğini düşündüm. ancak gelmeyince sınavda regl olmamak için bir tane primolut n içtim. ancak daha sonra bir tane daha içmek istemedim neden bılmıyorum. sımdı ara ara kasık ağrılarım oluyor ve acık kırmızı renklı akıntım geliyor. test yaptım ancak negatif cıktı. prımolut n 1 tane içilince adet bu kadar cok gecıkır mı yoksa hamıle mıyım sızce?

Senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah ^_^

eczanedekı testlerden mı yaptın canım

Siz hamile kalmak istemiyorsunuz ama korunmuyorsunuz da... doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz ama o da yutmaya başlar başlamaz etki göstermez adetinizin başlangıcında ve gün atlamadan içmeeniz lazım ki etkisini göstersin...iki türlü işler yolunda gitmiyor ne demek anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…