Hamile miyim

Dera23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
9
1
32
Arkadaşlar cinsel bir ilişki yaşadım. İlişki dediğim de 5 saniye sürmedi boşalma olmadı. Zaten yarısı bile şey olmadı anlayın işte. İlişkiden 2 saat sonra bir kasık ağrısı başladı 5 gündür dinmek bilmedi. Tuvalete çıkınca tuvaletimi ypmakta güçlük çekiyorum (idrar). Sizce hamilelik ile bir ilgisi var mı???

Yok canim hamile filan degilsindir.sadece kendi kendine evham yapmissin.yalniz dikkatli ol bir daha böyle seyler yaşama ya da korun.

Yok canim hamile filan degilsindir.sadece kendi kendine evham yapmissin.yalniz dikkatli ol bir daha böyle seyler yaşama ya da korun.
Cevabın için çok teşekkür ederim. Bir de ilişkiden iki saat sonra kasık ağrısının olması gebelik için imkansız bir şey mi?

Cevabın için çok teşekkür ederim. Bir de ilişkiden iki saat sonrk ağrısının olması gebelik için imkansız bir şey mi?

Tabiki imkansiz kasik agrin zorlanmaktan olmuş olabilir.oyle hemen kasik agrisi olmaz yani içini rahat tut.regl gununu bekle yinede ama.ihtimal bile vermiyorum ben.

en iyi korunma yöntemi hiç ilişkiye girmemektir.... korkuyorsan yapmıycan çunku hıcbı yıntem yuzde yuz korumaz yarısı gırmısse sperm gırme olasılıgı da vardır herzaman ha dusuk olur o ayrı ama olasılık vardır adet olabna kadar beklıycen gecmıs olsun

Meraklanma boşalma olmadıysa sperm bulaşmadıysa hamile değilsindir. Stres yapma için rahat olsun.

Arkadaşlar doktor enfeksiyon kaptığımı ve enfeksiyonun bütün yumurtalıklarımı sardığını söyledi. Bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım sadece 2-3 damla kan geldi. Gebelikle alakası yoktur dimi? Normalde iki üç damla kan geldikten sonra hafif hafif devam ederdi. Çok fazla antibiyotik kullanıyorum bu da bir faktör müdür sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…