hamile miyim?

buseomer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4
0
29
Yeni sozlendik imam nikahi kiydik diye birlikte olduk. Aslinda adetimde sorun yok 2hafta once oldum ama midem bulaniyo başım donuyo herşey kokuyo gibi geliyo. Akıntımda cogaldı. Hamile kalmış olabilir miyim? Uzerıne olma diye birşey okudum çünkü..

Oladabilir , olmayadabilir.Test yapin biz burdan bakinca nasil anlayalim? Test 5 tl bsy.ayrica insallah ayrilik ölum vs olmaz.bnce yanlis yapmissinz iliskiye girerek.umarim zarar gormezsin.

Evli değilim verirler mi? Ya bende çok pişmanım ama sonradan pişman olmak fayda etmiyo işte.

bence yumurtluyorsun hamıle falan degılsın korkma ustune gorme ıkı gun ıkı damla leke gıbı oluyo oyle adet kanaması gıbı olmuyo

Bir kızım var ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse.boyle şeyleri okuyunca sadece Rabbim evladima hayırlı akıllar ver diyorum kinamamaya çalışıyorum bizlerde genctik bizimde isteklerimiz vardı.ardına arkasina bakmadan tüm hayatınızı mahvetmeyin yazık olur.

hanımlar bişey soracam baya zaman olmş szler konuşalı ama adetm 3 gün geckmeli oldu ve toplam 2 gün sürdü sürmedi çamur gibi ve çok koyuydu kesldi hla da bi belrtim yok ama kasklarm belim falan çok agrıyor ha birde ultrasonda 4 haftalık gebelik dedi dr ama kan da çıkmıyor byle bişey gören duyan var mı lütfen..

Birsey sormak istiyorum yardim edin ben sevgilim le sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve ic camasirlar vardi adet de görüyorum 3 kere 1 hfta aralikla idrr testi yaptım negatif ciktiama karnim bana buyuk geliyo kafayi yicem

kimyasal gebelik olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…