- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
adetin hiç geçmiyosa ağır ilaçlarda kullanmadıysan olabilirsin canımAdetim 1 hafta geçti ve göğüslerim falan şiş tuvalete sürekli gidiyorum 2. çocuğu ne ben ne de eşim düşünüyor korunmamıza rağmen hamile olabilir miyim
Bence hamilesin sik idrara çıkma ve göğüs aytica istemedigin için olmuş olabilirsin. Kaçan kovalanir misaliAdetim 1 hafta geçti ve göğüslerim falan şiş tuvalete sürekli gidiyorum 2. çocuğu ne ben ne de eşim düşünüyor korunmamıza rağmen hamile olabilir miyim
adetin hiç geçmiyosa ağır ilaçlarda kullanmadıysan olabilirsin canım
Cevaplarınız için teşekkkür ederim en iyisi test yaptırmak..Bence hamilesin sik idrara çıkma ve göğüs aytica istemedigin için olmuş olabilirsin. Kaçan kovalanir misali
Teşekkür ederim amin inşallah hayırlı bir evlat olurHayirli olsun rabbim istemeyene daha kolay veriyor 2. Cocukmus Allah sabir ve cesaretini de verir merak etmeyin
Hayırlısı olsun canm ciktimi sonuçTest yaptım çift çizgi çıktı kan testi de yaptırdım sonucu 1.5 saat sonra sonuç çıkacak dediler almaya gidicem hayırlısı..
Evet hamile olduğum kesinleştiiHayırlısı olsun canm ciktimi sonuç
Bence doktora falan gidin canım problem olabilirbebisin hayirli olsun :)
not:hem korunup hem hamile kalanlara imreniyorum :) biz korunmuyoruz 2 yillllllllll oldu tabi korunmayali amabi taktigi mi var bizmi beceremiyoruz valla kafayi yiycem artik
Gözün aydın canm hayırlı uğurlu olsun bebisinEvet hamile olduğum kesinleştii
Bence doktora falan gidin canım problem olabilir
Çizgi bazen belirsiz olabiliyor cnm bir kaç gün sonra tekrar yap daha net çıkar.. Hayırlı olsun şimdiden..Benim adetim geçeli bugün 3.gün göğüslerim çok agrio el değmiyor ve tatlı tatlı bi kaşıntı var ama ağrı olduğu için kasiyamiyorun 4-5 gündür kaşık ağrısı ile kivraniyorun belim de hafif hafif ağrılar var sürekli tuvalete çıkıyorum kyinvalidem kirpiklerim den hamile olduğumu söyledi ama bugün test yaptım iki çizgi belli belirsiz hamile miyim ???
Öncelikle inş. hamişsindir cnm ama ben hamile kalmadan önceki ay aynı senin dediğin gibi oldum gidip kan testi yaptırdım negatifti.. Bir sonraki ay kaldım psikolojik olabiliyor böyle. Bence acele etme bir kaç gün sonra idrar testi yap yoksa bir kaçgün sonra tekrar yap varsa çıkar yoksa çıkmaz.. Boşuna hastaneye gitme ama yok çok merak ediyorsan git kanda net sonuç çıkar hemen..Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir
Benim adetim geçeli bugün 3.gün göğüslerim çok agrio el değmiyor ve tatlı tatlı bi kaşıntı var ama ağrı olduğu için kasiyamiyorun 4-5 gündür kaşık ağrısı ile kivraniyorun belim de hafif hafif ağrılar var sürekli tuvalete çıkıyorum kyinvalidem kirpiklerim den hamile olduğumu söyledi ama bugün test yaptım iki çizgi belli belirsiz hamile miyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?