• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

hndbrsa

BenimHerşeyimKocişimm
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
30
8
13
Kızlar merhaba. Ben normalde 2015 geliniydim ama aileler arası anlaşmazlık ve sorunlardan 1.5 ay önce kaçarak evlendim. Size sorum şu ben eşimle hala iliskiye giremedim ilk denememizde cok az girdi cok canım yandı bıraktık baktıgmzda baya kan vardı ve kanın bi bölümü pütürlüydü kızlığımın bozuldugunu düsündük ertesi gun yine iliskiye girmeye calıstk yine olmadı ve yine kan geldi korunmamıstıkta zaten giremiyo tam diye. Esim bosaldı ama dısarıya, bana biraz icine kactı gibi geldi. 2 gun arayla aynısı oldu Ben yine de korktum 2 sinde de ertesi gun hapı ictim yine bikac kere denedik ama olmuyo ve daha bastırmasyla acıması ve kan gelmesi bir oluyo. Erkeklerden gelen sıvıyla bile hamile kalınabilcegini okudum adetim de 5 gun gecikti sizce hamile olabilirmiyim beyaz akıntm sıklıkla olmazdı su anda biraz var ve ne zaman iliskiye girmeyi denesek kan geliyo cok canım yanıyo. Hamilelik belirtilerinde bas dönmem oluyo surekli uyumak istiyorum ama psikolojik mi blmiyorum. Soyle de bisey var bu ertesi gun hapı adet geciktirmesi yapıyomus ve benim adetlerim zaten cok duzensiz sizce hamile olabilirmiyim? Kızlığım bozulmus mudur? Su anda cok borclarımız var ve maddi olarak bebeğe hazır değiliz:( Ve bir de iliskide daha giremeden bu kadar canımın acıması kan gelmesi ciddi bisey olabilir mi? Tecrubeli arkadaslar lutfen yardm edin ins dogru yere konu acmsmdr.

Ben tecrübeliyim..
Kayganlaştıracak bıseyler kullan..
Kuru zemın daha çok zorlar..
Her yapmanda kanaması normal benımkı de 1hafta surmustu..
Hamılelık konusunda korkun varsa,korunmayı ogreneceksın öncelikle..

adetin zaten duzensizmis hamile oldugunu sanmiyorum ama bi test yaparak emin olabilirsin

Bende 20 gunluk evliyim ilk iliskilerimde esim korunuyordu sknti oldu gecen gun icime kacmis olabilir diye dusunup ertesi gun hapi kullandim sonrasinda iki gunluk kanamam oldu adetime bir hafta var daha bugunde cok migdem bulaniyor tiksiniyorum yemeklerden falan ertesi gun hapinin yan etkileri olabilir diye dusunuyorum seninki de oyle olabilir canim

Ben tecrübeliyim..
Kayganlaştıracak bıseyler kullan..
Kuru zemın daha çok zorlar..
Her yapmanda kanaması normal benımkı de 1hafta surmustu..
Hamılelık konusunda korkun varsa,korunmayı ogreneceksın öncelikle..

Canım ilk korunduk ama daha cok canım yandı zaten bisey yapamyoruz ckar dedim bende. Kayganlastırıcıya gerek kalmıyor ama zaten baya ıslanıyo kaygan oluyor yani

Bende 20 gunluk evliyim ilk iliskilerimde esim korunuyordu sknti oldu gecen gun icime kacmis olabilir diye dusunup ertesi gun hapi kullandim sonrasinda iki gunluk kanamam oldu adetime bir hafta var daha bugunde cok migdem bulaniyor tiksiniyorum yemeklerden falan ertesi gun hapinin yan etkileri olabilir diye dusunuyorum seninki de oyle olabilir canim

Evet canım ilk 2 gun cok midem buladı benimde ve ic camasırımda lekelenmeler oldu hapın yan etkisiymis ama hapı iceli 20 gun felan oluyor benim onun yan etkisi kalmamstr bende

adetin zaten duzensizmis hamile oldugunu sanmiyorum ama bi test yaparak emin olabilirsin
İnsallah ya. Seninde hayırlı olsun İnsallah benimde borclarım bitince Rabbim bize de bağışlar:)
Test yapıcam ama adetin 10 gun gecikmesi gerekiyomus galiba yoksa cıkmaz dediler. Adetim cok duzensiz eskiden 2 ay olmadıgımı bilirim. Durum boyle olunca stres yaptgm icin gecikti diye korkuyorum simdide :)

İnsallah ya. Seninde hayırlı olsun İnsallah benimde borclarım bitince Rabbim bize de bağışlar:)
Test yapıcam ama adetin 10 gun gecikmesi gerekiyomus galiba yoksa cıkmaz dediler. Adetim cok duzensiz eskiden 2 ay olmadıgımı bilirim. Durum boyle olunca stres yaptgm icin gecikti diye korkuyorum simdide :)

Merhaba cnm 1 ayda kaç kez kullanmıstın ertesi gün hapını ?

tam birleşme olmadığı için kan gelmiş her seferinde
kayganlaştırıcı kullan dicem ama ona gerek klmıyo demişsin yeterli ıslaklık varsa tek yapman gereken kendini kasmamak gerisi gelir zaten
canının acımasıda kendini kasman yüzünden rahat olcaksın ve daha ilişki bile olmamışken hamile olduğunu sanmıyorum

Merhaba cnm 1 ayda kaç kez kullanmıstın ertesi gün hapını ?
2 kere canım

tam birleşme olmadığı için kan gelmiş her seferinde
kayganlaştırıcı kullan dicem ama ona gerek klmıyo demişsin yeterli ıslaklık varsa tek yapman gereken kendini kasmamak gerisi gelir zaten
canının acımasıda kendini kasman yüzünden rahat olcaksın ve daha ilişki bile olmamışken hamile olduğunu sanmıyorum​
Bende oyle dusunuyorum ama strese girdim artk iyice korktukca hic yapamıcam gibi geliyo:/

Back
X