- 15 Mayıs 2014
- 30
- 8
- 13
Kızlar merhaba. Ben normalde 2015 geliniydim ama aileler arası anlaşmazlık ve sorunlardan 1.5 ay önce kaçarak evlendim. Size sorum şu ben eşimle hala iliskiye giremedim ilk denememizde cok az girdi cok canım yandı bıraktık baktıgmzda baya kan vardı ve kanın bi bölümü pütürlüydü kızlığımın bozuldugunu düsündük ertesi gun yine iliskiye girmeye calıstk yine olmadı ve yine kan geldi korunmamıstıkta zaten giremiyo tam diye. Esim bosaldı ama dısarıya, bana biraz icine kactı gibi geldi. 2 gun arayla aynısı oldu Ben yine de korktum 2 sinde de ertesi gun hapı ictim yine bikac kere denedik ama olmuyo ve daha bastırmasyla acıması ve kan gelmesi bir oluyo. Erkeklerden gelen sıvıyla bile hamile kalınabilcegini okudum adetim de 5 gun gecikti sizce hamile olabilirmiyim beyaz akıntm sıklıkla olmazdı su anda biraz var ve ne zaman iliskiye girmeyi denesek kan geliyo cok canım yanıyo. Hamilelik belirtilerinde bas dönmem oluyo surekli uyumak istiyorum ama psikolojik mi blmiyorum. Soyle de bisey var bu ertesi gun hapı adet geciktirmesi yapıyomus ve benim adetlerim zaten cok duzensiz sizce hamile olabilirmiyim? Kızlığım bozulmus mudur? Su anda cok borclarımız var ve maddi olarak bebeğe hazır değiliz Ve bir de iliskide daha giremeden bu kadar canımın acıması kan gelmesi ciddi bisey olabilir mi? Tecrubeli arkadaslar lutfen yardm edin ins dogru yere konu acmsmdr.