- 13 Kasım 2014
- 12
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hatice YIlmaz
-
ciddi misin? lütfen dalga geçmeolabilir
bu sitede bir çok kadının dalga geçtiğini görüyorum. başka başlıklarda da.HAMİLESİN CANIM GEÇMİŞ OLSUN EWLENMEK ZORUNDASINIZ ARTIK
Allah sana tez vakit güzel bi evlat versin. ama yüreğimi hoplattın ya. lütfen desteğe ihtiyacım var. ama doğru sözlü desteğeben 5 aydır deniyorum eşimle hamile kalamıyorum demekki dışarı boşalması lazımmış hamile kalmak için..
hamile değilsin diyince dalga geçmemiş mi olcaktım demek cevabı biliosun ozaman niye buraya yazıosun ? haydar dümene yaz o sana çare bulurbu sitede bir çok kadının dalga geçtiğini görüyorum. başka başlıklarda da.
bu nasıl yardımcı olmak?
BU arada bu soruyla sen bizimle dalga geçmiş oluyosunbu sitede bir çok kadının dalga geçtiğini görüyorum. başka başlıklarda da.
bu nasıl yardımcı olmak?
benim adetim hep erken gelirdi ablacım. peki neden 5 gün gecikti. ilk defa bu kadar gecikti. yani bu işlerde acemiyim bilmiyorum.hamile değilsin diyince dalga geçmemiş mi olcaktım demek cevabı biliosun ozaman niye buraya yazıosun ? haydar dümene yaz o sana çare bulur
bence acemi hiçte gözükmüyosunbenim adetim hep erken gelirdi ablacım. peki neden 5 gün gecikti. ilk defa bu kadar gecikti. yani bu işlerde acemiyim bilmiyorum.
sen usta görünüyorsun. cevap verebilir misin bana peki?bence acemi hiçte gözükmüyosun
nişanlım söyledi ellayı vs.yaws bisey sorucam ALlahini seversen cevap ver aydinlat beni
17 yasindayke, ellasini ,ustune gorme sini bilmemnesini nerden ogrendin sen ..
ben o yasta çocuk nasil olur onu bilmiyordumki,tovbe tovbeee
sana bisey demiyorum kendim ne kadar saf misim acidim bi an kendime
bu arada ben 7 senelik evliyim vallahi bilmiyorum ustune gorme nasil oluyor ..
ama sen iki ay olup 3. ay olmadigin için uçuz olma ihtimlai var buna benzer bisey okumsutum bi dr forumunda ..
veremem sahsen bende senın anlattklarnı yenı duydum .. diyorumya senin çaren burda degil annene yada babana sor bakalım onlar ne diceksen usta görünüyorsun. cevap verebilir misin bana peki?
nerden biliyim bazen oyle oluyormus çogul gebelikdenişanlım söyledi ellayı vs.
üçüz mü? ya vallahi dalga geçmiyorum. dalga geçiyorsam gebe kalayım yani o derece.
lütfen üçüzle ne alaka abla?
demek ki sende okuma yazmayı bilmiyorsunnerden biliyim bazen oyle oluyormus çogul gebelikde
nisanlina de uçuz olbailirmis dr a gidelim de
hem ella yi bilen nisanlin gebelik testini bilmiyormu, alsin versin eline bi tane ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?