• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Miyim?

Hatice YIlmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
12
0
1
27
17 yaşındayım.
15 gün temiz kalır sonra 7-8 gün süren adetimi olurum. 3 senedir ortalama hep 15 günde bir adet oldum erlem oluyorum yani.

55 gün önce nişanlımla sürtünerek ilişkiye girdim dışarı boşaldı. içeri girme olmamasına rağmen panik yaptık. 22 saat sonra ella içtim.

olaydan sonra 2 kez adet gördüm. ilk adetimi ilişkiden 7 gün sonra, diğerini de 30 gün sonra. tam adetti. üstüne görme gibi, ağrısız yada bi kaç damlalık değildi.

41. ve 54. günde idrar testi negatif. ama 3. adetim 3 gün gecikti. hala olmadım.

bugün 55. gün. dün yapmıştım son idrar testini.

bu adetimin gecikmesi hamilelik belirtisi olabilir mi?

Ella içmeme, dışarı boşalmaya (sürtünerek ilişki) ve 2 adet görmeye ve 2 negatif teste rapğmen hamilemiyim :((

kızlar bugun 5. günüm hala gelmedi. 5 gün gecikti. Ella içmeme, dışarı boşalmaya (sürtünerek ilişki) ve 2 adet görmeye ve 2 negatif teste rapğmen hamilemiyimdir acaba

ben 5 aydır deniyorum eşimle hamile kalamıyorum demekki dışarı boşalması lazımmış hamile kalmak için..:confused:
Allah sana tez vakit güzel bi evlat versin. ama yüreğimi hoplattın ya. lütfen desteğe ihtiyacım var. ama doğru sözlü desteğe

hamile değilsin diyince dalga geçmemiş mi olcaktım demek cevabı biliosun ozaman niye buraya yazıosun ? haydar dümene yaz o sana çare bulur
benim adetim hep erken gelirdi ablacım. peki neden 5 gün gecikti. ilk defa bu kadar gecikti. yani bu işlerde acemiyim bilmiyorum.

yaws bisey sorucam ALlahini seversen cevap ver aydinlat beni
17 yasindayke, ellasini ,ustune gorme sini bilmemnesini nerden ogrendin sen ..
ben o yasta çocuk nasil olur onu bilmiyordumki,tovbe tovbeee
sana bisey demiyorum kendim ne kadar saf misim acidim bi an kendime

bu arada ben 7 senelik evliyim vallahi bilmiyorum ustune gorme nasil oluyor ..

ama sen iki ay olup 3. ay olmadigin için uçuz olma ihtimlai var buna benzer bisey okumsutum bi dr forumunda ..

yaws bisey sorucam ALlahini seversen cevap ver aydinlat beni
17 yasindayke, ellasini ,ustune gorme sini bilmemnesini nerden ogrendin sen ..
ben o yasta çocuk nasil olur onu bilmiyordumki,tovbe tovbeee
sana bisey demiyorum kendim ne kadar saf misim acidim bi an kendime

bu arada ben 7 senelik evliyim vallahi bilmiyorum ustune gorme nasil oluyor ..

ama sen iki ay olup 3. ay olmadigin için uçuz olma ihtimlai var buna benzer bisey okumsutum bi dr forumunda ..
nişanlım söyledi ellayı vs.

üçüz mü? ya vallahi dalga geçmiyorum. dalga geçiyorsam gebe kalayım yani o derece.

lütfen üçüzle ne alaka abla?

çoğunuz "benim bedenim benim kararım"cıların "kürtaj" hakkını savunursunuz. ama ben birlikte olunca "aa 17 tüü kaka" dersiniz...

kusura bakmayın da saçma konuşuyorsunuz. adam akıllı sordum.

dalga geçecekseniz hiç konuşmamanız daha iyi değil mi?
SİZİN BAŞINIZ BİR ŞEYE SIKIŞSA, SİZİ KANDIRSALAR HOŞUNUZA GİDER Mİ?

nişanlım söyledi ellayı vs.

üçüz mü? ya vallahi dalga geçmiyorum. dalga geçiyorsam gebe kalayım yani o derece.

lütfen üçüzle ne alaka abla?
nerden biliyim bazen oyle oluyormus çogul gebelikde
nisanlina de uçuz olbailirmis dr a gidelim de
hem ella yi bilen nisanlin gebelik testini bilmiyormu, alsin versin eline bi tane ..

nerden biliyim bazen oyle oluyormus çogul gebelikde
nisanlina de uçuz olbailirmis dr a gidelim de
hem ella yi bilen nisanlin gebelik testini bilmiyormu, alsin versin eline bi tane ..
demek ki sende okuma yazmayı bilmiyorsun

2 tane gebelik testi yaptık dedik..

oku da öyle yaz.

Back
X