Hamile Miyim?

iyi ozaman ben yanlış anladım herhalde kusura bakma her ilişkide olur öyle şeyler.zamanlada rayına girer.kıskançlık ilişkileri yorar ama orta yolu bulursunuz inş.

Ya arkadaşlar ben halen adet olmadim da ve hala tedirginlik yasiyorum ve ailemde beni öyle rahatlıkla disariya salan bir aile değildir yani doktora da gidemiyorum sizce ne yapmaliyim?

Ya arkadaşlar ben halen adet olmadim da ve hala tedirginlik yasiyorum ve ailemde beni öyle rahatlıkla disariya salan bir aile değildir yani doktora da gidemiyorum sizce ne yapmaliyim?
1- Genital bölgeye sperm gelmediği sürece hamile kalman mümkün değil.
2- Apranax çok ağır bir ağrı kesicidir. Adet söktürücü değildir. Hatta bu ağrı kesicinin tehlikeli yönleri bile var. Herkes içemiyor.
3- Düzensiz adet öyküsü olan kadınlar bu sorunu daha sonra da yaşarlar. Bir kaç ay düzenli olması artık öyle bir sorun olmadığı anlamına gelmez.
4- Doktora gitmende fayda var. Bu gebelikle ilgili değil. Düzensiz adetinle ilgili.
5- Yanlış anlamadıysam ertesi gün hapı içmişsin. Bildiğim kadarıyla ertesi gün hapları hormon ilaçları oldukları için adette gecikmeye neden olabiliyorlar. Prospektüsünde de yazar muhtemelen.
Son olarak. HAMİLE DEĞİLSİN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…