• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Miyim?

Seyma1991

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
48
6
13
34
Arkadaşlar ben nisanliyim ve nisanlimla bir ilişki yasadim ama o içime girmedi ve kesinlikle bana bosalmadigini emin olduğunu söylüyor ama adetim gecikti bende 3-4 defa idrar testi yaptim hepsi de negatif cikti napmaliyim sizce bu testler doğru mudur?

Evet hepsi negatif cikti ya zaten bende önceden de adet düzensizliği vardi ama su bir kaç aydir düzene biliyordu. Bende ilişkiden sonra bir defa ertesi gün hali kullandim ne olur ne olmaz diye onun etkisi olabilir mi acaba?

Bide tabi çok stres yaptim bunun icin. Ve adet söktürücü olarak netten adini aldim apranax Fordsizce bir etkisi olabilir mi?

Arkadaşlar ben nisanliyim ve nisanlimla bir ilişki yasadim ama o içime girmedi ve kesinlikle bana bosalmadigini emin olduğunu söylüyor ama adetim gecikti bende 3-4 defa idrar testi yaptim hepsi de negatif cikti napmaliyim sizce bu testler doğru mudur?

ah be güzelimmm :KK20:nişanlın girmedi ve boşalmadı diyosun zaten testlerinde negatif çıkmış.hamile olma ihtimaline inanıyomusun??? mümkün değil :-)
adet gecikmen gayet normal korku ve sters var ortada...evlenmeden hamile kalmak istemiyosan yapma derim:KK51: ama tutamıyoz kendimizi dersen korunun be canım.bilinçli hareket edin :KK19:

ah be güzelimmm :KK20:nişanlın girmedi ve boşalmadı diyosun zaten testlerinde negatif çıkmış.hamile olma ihtimaline inanıyomusun??? mümkün değil :-)
adet gecikmen gayet normal korku ve sters var ortada...evlenmeden hamile kalmak istemiyosan yapma derim:KK51: ama tutamıyoz kendimizi dersen korunun be canım.bilinçli hareket edin :KK19:
Ya bana kalsa tutarim aslinda ama erkekleri biliyosunuzdur az cok

Ya bana kalsa tutarim aslinda ama erkekleri biliyosunuzdur az cok

az çok bilmek ne demek evliyiz bi çoğumuz kuzum...bize erkekleri anlatmak için çok gençsin daha:KK76:
cinselliğinizi yaşamak sizin seçiminiz benim nacizene fikrim korunmanızdır. korunmak sadece bebek açısından değil sizin durumunuz için sağlık açısından da önemli. internetten bakarak ilaç falanda kullanma

[QUOyaby, post: 36875120, member: 620241"]nasıl yani ilişki yaşamazsanız kaybetme ihtimalin mi var??? tatlım sen kaç yaşındasın??? üzüldüm yaaa sen böyle konuşunca:KK57:[/QUOTE]
Yok yok oyle bir sey kesinlikle yok beni sevdiginden eminim ama ben biraz kiskancim galiba biraz da kendi kendime kuruntu yapiyorum.

Back