Hamile miyim?...

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.394
Merhaba arkadaşlar,
Ben 6 aylık evliyim ve en baştan beri çocuk istiyorduk zaten. Bi 3 ay önce oldu kimyasal gebelikmis falan düştü. Geçen ay 22 sinde adet oldum ve bu ay da dün olmam gerekirken olmadım fakat sancılarım var. Benim adetim hiçbir zaman gecikmemistir. Sanci girer girmez kaç saat sonra tuvalete gidersem öyle adet görürüm. Hayatta tuvalete gitmeden de adet görmem. Adet belirtilerim 10 gün öncesinden başlar ama bu sefer hiç başlamadı. Arada midem bulanıyor, 3 gündür göğsümde ağrı ve cok belirgin damarlar var. Test yaptım çıkmadı. 2 gündür sancı vuruyor sağ ve sol kasigima özellikle sağ ayagima fakat adet olmuyorum hep beyaz akıntım var. Bugün ikindi vakti bir akıntım oldu çok açık kahverengi. Heralde adet oldum dedim ama olmadım lavaboya gittiğimde beyaz akintılar var.. aslında bu ay çok umutlandim. Bu kahverengi akıntı nedir? Arada vuran bu sancılar, mide bulantısı ve aşırı halsizlikle feci baş ağrısı ve burun kasintisi nedir? Eger hamileysem zaten testte çıkmaz mi? 3 tane test yaptım 3 ünde de ikinci çizgi silik çıktı fakat bi süre sonra kayboldu. . Diğer yaptığım testlerde ise hiç çıkmadı. Bi tanesinde tam C noktasının yanında çıktı. Anlamıyorum ki. Testler mi bozuk geliyor acaba şansıma?
Kan testi de şimdi yaptırmak istemiyorum. Bugün de Suriyeli bir adam 2 çocuğuyla eşimin yanına gelip açım demişler eşim hemen doyurmus Allah razı olsun. Ve o adam giderken eşime demiş ki Allah sana nurtopu gibi bir evlat versin. Sizce bu da bir işaret olabilir mi? Adam eşimin evli olduğunu ve çocuk istediğimizi nereden bilsin ki???
Her şeyi gebeliğe yoruyorum işte kızlar. Lütfen bana bi şeyler deyin.

Çok uzun oldu, hakkınızı helal edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,

Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inş.

adetinden 1 gün geçmiş daha bukadar aceleci olmasan daha iyi olur kendini strese sokuyorsun çünkü ..insan birşeyi bekleyince herşeyide ona yoruyor ister istemez adamcağızın yanında çocukları varmış ya belkide ondan duası bebek için olmuştur... şimdiye kadar gecikmemiş olması adetinin şimdiden sonrada gecikmiyceği anlamına gelmez değil mi ? birde hemen mide bulantısı olmuyor yada sancı 1 ayda olmuyor .. enazından bende oyle olmadı ... biraz sabret 5 - 10 gün geçsin test yaparsın tekrar .. dikkat et kendine üşütme yukarılara uzanma .. inş.hamilesindir değilsende üzülme daha 6 aylık evlisin 1 seneye kadar dr lar mudahalede bile bulunmuyorlar .

Amin amin. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.. doğru söylüyorsunuz tabiki de işte insan bekleyemiyor. Uff 5 10 gün dayanabilir miyim acaba? Kendime hiç guvenmiyorum doğrusu psikolojik de olabilir tabiki. Sancimin olması adet olacağımin belirtisi midir? Galiba yok gerçekten de. Ben kuruntu yapıyorum. belki de vardır ama. Allahım hayırlısıni versin. Kimseye evlat hasreti çektirtmesin inşallah. . Cevabınız için çok teşekkür ederim. .

Kan testi yaptirsana yarin gidip, sayet gebelik varsa orda cikacaktir. Insallah hayirlisiyla Allah gonlunuze gore verir.

Kan testi yaptirsana yarin gidip, sayet gebelik varsa orda cikacaktir. Insallah hayirlisiyla Allah gonlunuze gore verir.

Neden yazdığım cevaplar bi süre sonra siliniyor acaba? Dün regl olduğumu gebe olmadığımı yazdım. Daha önce de bi kaç mesaj attım ama görünmüyor. Ayrica Cevabınız için çok teşekkürler. .

Hayirlisi olsun, Allah nasip ederse insallah en kisa zamanda saglikla guzel haberlerini aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…