Hamile miyim???

mrlsngr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1
0
16
Aksaray
Bu ay adetim 2-3 gün gecikti.. ilk günlerde kanama değilde lekelenme oldu.. Daha sonra normalde olduğundan saha şiddetli bi kanamam oldu ve 12 gün sürdü, bittiğinde de lekelenmeler devam etti.. Daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmamıştım.. ve günlerdir de karnımda ağrı var .. Düşük tehlikesi olan bi gebeliğim veya dış gebelik olma ihtimalim olduğunu söylüyorlar henüz doktora gitmedim.. 4 ay önce de kürtaj olmuştum.. Bunun sebep olduğu bi problem yüzünden sağlıksız bi gebeliğim olabilir mi? Ve dış gebelik gebelik testinde belli olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhaba;
Bende bir süre önce kürtaj oldum.Adetlerimde bir değişiklik olmadı yada bahsettiğiniz şekilde kanama ve lekelenme.En doğrusunu öğrenmek için doktora gitmeniz gerekir.Dış gebelik idrar ve kanda beta hcg yükselmesine neden olabiliyor.Dış gebelik oldukça tehlikeli bir durum.Sağlığınız için en kısa sürede doktora gitmelisiniz.Sağlıkla kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…