- 16 Ekim 2011
- 288
- 1
- Konu Sahibi nalanbilek
........................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of cahil cahil iş yaparsam böyle olur.ben hamilelik testi nasıl kullanılır onu da bilmiyorum ki bugün eczaneden alsam iş yerinde yapsam olur mu ki hemen belli oluyor mu testi yapınca beklemek lazım mı
kan testi yaptıramam ki babamın üstünde hala sağlık sigortam ve bir şekilde haberleri olursa öldürürler beni . bugün denicem idrar testini inş yoktur birşey çok korkuyorum
bi dahakine dikkat et bari..
bi anlık hevesten nurtopu gibi bir çocuk doğar.
bari sevgilin yanında prezervatif bulundursun bundan sonra..
Olursa ne yapacaksın aldıracak mısın ? Velevki hamilesin :) Babanızın sizi öldüreceğini bile bile iyi cesaretlisiniz...Maşallah diyeyimde nazar değmesin.
geçenlerde benzer konuya bir arkadaş şuna benzer bir yorum yazmıştı.
o işi yapmayı biliyorsunuz da korunmayı niye bilmiyorsunuz?
hak veriyorum.
sevgilin tekrar beraberlik yaşamak isteyebilir, korunma konusunda asla erkeklere güvenilmez.
internetten korunma yöntemlerini araştırıp uygulamanı tavsiye ederim.
Ayrıca bu hayat sizin karışmak olacak ama evlilik öncesi birliktelik yaşamanıza ailenizin ters bakacağını biliyorsunuz, bir daha denemeyin derim..
Yaptığın yanlış ya da dogru benim takıntım bu değil ki :)
Yargılamadım bile üstelik sadece cesaretinize hayran kaldım bir de nazar boncugu koydurdum..
Bu iş şakaya gelmiyor diye defalarca burada konu açılmasına gerek var mı ? Sanmıyorum..
Bu işin sonu gebelikle de sonuçlanabilir ee o zaman ne yapacaksın ? Mesele bu duruma gelmeden çare üretmek olduktan sonra ''Eyvah ben ne yaptım ?'' diyerek değil..